Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Mišković sa suprugom došao na jug Maksimira!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.08.23. | 20:51

Predsjednik Rijeke ljut na Dinamo što mu je uzeo i platio trenera, iako je onda on potpuno identičnu stvar napravio Gorici - gledao je utakmicu u društvu navijača Rijeke na Jugu.

Damir Mišković pojavio se na maksimirskom Jugu! Pomalo neshvatljivo, ali čelni čovjek Rijeke ostao je dosljedan onome što je najavio prije par dana.

Dakle, da ponovimo… Predsjednik Rijeke ljut je na Dinamo što mu je uzeo trenera Jakirovića tri dana prije utakmice s Lilleom, da bi onda to isto napravio Gorici i uzeo trenera Sopića kojeg je za dva dana čekao okršaj sa Slaven Belupom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Treba naglasiti da su oba trenera, Jakirović i Sopić, htjeli promjeniti sredine. I da ih nitko nije silio na to.

Isto tako, Dinamo nije napravio ništa što nije u skladu s ugovorom koji je upravo Damir Mišković potpisao sa svojim bivšim trenerom. Stavio je Jakiroviću kaluzulu od šest plaća, Dinamo je to platio i uzeo si trenera. Kao što je Rijeka platila Gorici tri plaće Željka Sopića i uzela si trenera.

Predsjednik Rijeke kao čovjek iz visokog biznisa bi trebao znati da je to sasvim normalna pojava, kao što bi, kao jedan od čelnika HNS-a, trebao imati na umu da je odbijanje dolaska u ložu Maksimira večeras nije ništa drugo nego podilaženje navijačima i dolijevanje ulja na vatru…

Što je Mišković s tim odlaskom na Jug htio postići? Samo on zna… No, kada je već bio na južnoj tribini, mogao je objasniti svojim navijačima zašto nije na vrijeme ukinuo klauzulu Jakiroviću nakon što je ovaj s Rijekom igrao najbolji nogomet u HNL-u ovo proljeće, odnosno nakon što je njegov trener bio u fokusu reprezentacije BiH i klubova u regiji? Da, to bi Mišković morao platiti…

Uostalom, imao je ponudu da mu Jakir ostane za put u Francusku i da se odrekne naknade za rastanak. Nije pristao… Samo se nadamo da će Nenad Črnko biti ipak malo mudriji pa sljedeći ogled Rijeke i Gorice pratiti iz lože na Rujevici. Za razliku od onog kaveza, jug Maksimira ipak je zeru pristojnije mjesto ili barem manje klaustrofobično za suparničke navijače.




Tagovi

Damir MiškovićHNK RijekaStadion MaksimirGNK Dinamo

Ostale Vijesti