Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Mišković: Dogovorili smo Drmićev ostanak i iduće sezone. Dinamo i Hajduk? Ne vjerujem da će tamo otići

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.12.21. | 15:09

Najbolji topnik 1. HNL, izgleda, ostaje na Rujevici…

Josip Drmić i Robert Murić dvije su najsjajnije zvijezde koje svijetle nad Kvarnerom. Goran Tomić zasigurno je u nekoliko navrata zaspao s osmjehom na licu znajući da u svojoj svlačionici ima dva takva majstora koja su u stanju jednim individualnim potezom riješiti utakmicu. Drmić se dokazao, kako u Europi i Ligama petice, tako i u HNL-u, dok Murić tek treba napraviti pravi iskorak van Lijepe naše. Bio je u Ajaxu, Pescari i Bragi, ali nije to bila ni sjena Roberta kojeg gledamo danas u HNL.

Spomenuti dvojac je prioritet čelnika Rijeke. U svakom pogledu. Kad su majstori zanata, u ovom slučaju nogometa kao igre, zadovoljni, onda je i konačan proizvod dobar. Kad igraju Murić i Drmić, tad je i rezultat kakav treba biti.

Drmićev dolazak u Rijeku mnoge je iznenadio. Ivan Mance nazvao je igračeva agenta, popričao s njim i objasnio mu koliko je Rijeka u stanju ponuditi. Javio se agent igraču, rekao mu za interes Rijeke, a on je, u želji da što je ranije moguće napusti Norwich, to prihvatio. Nakon što se aklimatizirao na novu sredinu, Drmić je pokazao svu svoju klasu, baš kao i zašto je svojevremeno za njega plaćena odšteta od 10 milijuna eura.

Načet je ozljedama, ali njegova kvaliteta je ogromna. Jednostavno, uz Livaju i Oršića, Drmić odskače od ostatka lige. Rijeka je ljetos ostala bez Franka Andrijaševića koji je karijeru nastavio u Kini, a nakratko su bili i bez Drmića. Ipak, vratili su ga na Kvarner, a budući da je ušao u posljednju godinu ugovora s Norwichem, nije nemoguće da na Rujevici ostane i dulje od ove sezone.

Iako su ovih dana spominjao neki drugi rasplet događaja oko Drmića, Damir Mišković potvrdio je da Drmić ostaje u Rijeci.

„Dogovorili smo da ostane iduće sezone ako ne dođe neka nemoralna ponuda, mislim da se ne vraća se u Englesku. Dinamo i Hajduk? Ne vjerujem da će tamo otići“, rekao je Mišković u razgovoru za KanalRi.


Tagovi

Josip DrmićDamir MiškovićHNK RijekaRijekaNorwich CityGermanijak transferinogometni transferitransferi

Ostale Vijesti