"Mini Vatreni" sve bliže Euru: Pavičić i Perica donijeli novu pobjedu Hrvatskoj (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.03.16. | 20:57

Pred hrvatskom u21 reprezentacijom sada su još susreti protiv drugoplasirane Švedske i Gruzije u gostima.

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija slavila je i u 7. kolu skupine 6 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2017. godine u Poljskoj. Danas je na stadionu u Zaprešiću pala reprezentacija Estonije s 2:1, a pogotke Gračanovoj momčadi donijeli su Pavičić i Perica.

Hrvatska je sjajno krenula u susret i povela već u 5. minuti preko Domagoja Pavičića. Pucao je s 25 metara i pogodio donji lijevi kut estonskog vratara. Na povećanje vodstva čekalo se do 40. minute, kada u gostujućem šesnaestercu pada Bartolec (tri minute ranije zamijenio ozlijeđenog Jedvaja). Perica se prihvatio zadatka s bijele točke, Vaikla mu je prvi šut obranio, ali ne i drugi iz odbijanca.

U drugom su poluvremenu izabranici Nenada Gračana odigrali mnogo slabije, a to je rezultiralo i pogotkom Estonaca, odnosno Kirssa u 53. minuti, nakon Pavičićeve pogreške u primanju lopte. Ipak, do kraja je ostalo 2:1.

Pred hrvatskom u21 reprezentacijom sada su još susreti protiv drugoplasirane Švedske i Gruzije u gostima, a treba napomenuti kako samo prvoplasirani izravno odlazi na završni turnir. No, postoji i rezervna varijanta u kojoj dalje odlaze i dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije iz devet skupina, a njih će se pak tražiti u dodatnom razigravanju četiri momčadi.

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Stipe PericaDomagoj Pavičić

Ostale Vijesti