Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Mihael Žaper za Germanijak: "Nikada nisam rekao da pregovaram s Dinamom"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 14:25

Dokapetan Osijeka razočaran je medijskim napisma da je u pregovorima s klubom iz Maksimira te je za Germanijak demantirao ono što je izašlo u medijima

Mirno osječko prijepodne uzburkala je izjava Mihaela Žapera u jednom lokalnom mediju, a koju su brže bolje prenijeli drugi portali. Dakle, veznjak Osijeka je pred početak nove sezone HNL-a izjavio kako ga zovu iz Dinama. Zapravo, tako je preneseno u medijima. Jer, Žaper tvrdi da to nije njegova izjava.

“Demantiram ono što je navedeno u tom mediju, a što je nekoliko njih prenijelo. Uvijek sam bio profesionalac, susretljiv prema medijima jer smo svi u istom poslu. Mislim da nisam zaslužio takav odnos", javio nam se Žaper prilično uzrujan. Naime, sporna je rečenica da je u kontaktu s ljudima iz Maksimira.

“Ne zove me Dinamo i nisam u kontaktu s njima. Imao sam na zimu neke razgovore, ali na tome je ostalo. Nije se realiziralo i posvetio sam se Osijeku. Uostalom, imam svog agenta koji se brine u o svemu”, rekao je Žaper koji se priključio punom treningu nakon što je sanirao rupturu zadnje lože.

“Dogodila mi se ozljeda u najgori trenutak. Taman smo počeli s pripremama i kada je trebao slijediti onaj najteži dio, zaradio sam rupturu. Odradio sam po posebnom programu i sada se priključio suigračima. Do početka sezone je još dovoljno vremena da se oporavim, nadoknadim propušteno i spremno dočekam Goricu u 1. kolu”.

Dakle, Mihael Žaper kreće s Osijekom u novu sezonu. Hoće li je završiti, to je već druga tema.

“Uvijek ista pitanja i isti odgovor; igrač sam Osijeka, imam ugovor i sve ovisi o klubu. Što god kažem, ispadne drugačije. Ja sam dijete ovog kluba, nosim posebnu emociju prema dresu Osijeka i tako će se osjećati čitav život. Naravno da će jednom doći trenutak za rastanak, ali do tada me pustite da uživam u svakoj sekundi. Da zaključim; ne pregovaram niti sa kime, tu sam i čekam početak nove sezone. Ako nešto bude konkretno, klub će biti taj koji odlučuje”, poručio ja Žaper za kraj.


Tagovi

Mihael ŽaperGNK DinamoNK Osijek

Ostale Vijesti