Messi zabio u šestoj utakmici zaredom, nedosuđena dva jedanaesterca

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.01.19. | 18:12

Nova pobjeda Barcelone.

Nogometaši Barcelone došli su do nove pobjede u La Ligi. Prvoplasirana momčad prvenstva svladala je Girona u gostima u sklopu 21. kola, čime su Katalonci nastavili svoj bijeg od drugoplasiranog Atletica iz Madrida s 5 bodova prednosti.

Prvi pogodak na utakmici stigao je već u 9. minuti kada je Nelson Semedo ljevicom zabio za rano vodstvo. Već u 12. minuti došla je prva kontroverzna situacija na utakmici. Jordi Alba je u svom šesnaestercu povlačio napadača domaćih, ali sudac utakmice nije pokazao na 11 metara, iako je bio očigledan prekšraj.

Nije to bio jedini grijeh suca Fuertesa. Lionel Messi je kasnije pucao iz slobodnjaka, lopta je u ruku pogodila igrača Girone, ali arbitar je ostao nijem.

Konačni rezultat postavio je upravo Messi svojim 19. ovosezonskim pogotkom na šestoj utakmici zaredom na kojoj je nastupio. Alba je bio asistent, a omaleni argentinski čarobnjak fantastičnim lobom matira domaćeg vratara za nova tri boda.

Ranije danas Valladolid je na svom terenu pobijedio Celtu rezultatom 2-1, a hrvatski napadač Duje Čop nije nastupio zbog ozljede.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">36 - With his goal at Montilivi, Lionel Messi has now scored in 36 of the 42 away venues he has played for <a href="https://twitter.com/FCBarcelona?ref_src=twsrc%5Etfw">@FCBarcelona</a> in <a href="https://twitter.com/LaLigaEN?ref_src=twsrc%5Etfw">@LaLigaEN</a> (170 goals). Collection. <a href="https://t.co/yfOteFPOWc">pic.twitter.com/yfOteFPOWc</a></p>&mdash; OptaJose (@OptaJose) <a href="https://twitter.com/OptaJose/status/1089569953232142336?ref_src=twsrc%5Etfw">January 27, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lionel MessiJordi AlbaNelson SemedoGironaValladolid

Ostale Vijesti