HENRY ROMERO/Action Images
HENRY ROMERO/Action Images

Medalja stigla turbogolom u 94. minuti - Kolumbija u preokretu s pet pogodaka dohvatila broncu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.07.21. | 07:19

Ostala je još jedna utakmica.

Sinoć je u Brasiliji odigrana utakmica za treće mjesto na Copa Americi. Kolumbija je s 3:2 nadvisila Peru i stigla do svojeg petog bronce i ukupno pete medalje na kontinentu. Kolumbija je do pobjede stigla nakon preokreta i pogotka Luisa Diaza u 94. minuti utakmice. Finale se igra u noći sa subote na nedjelju s početkom u dva sata ujutro.

Peru je poveo u posljednjoj minuti prvog dijela pogotkom Yoshimara Yotuna nakon vrlo lijepe kontre (VIDEO). Kolumbija je pak izjednačila početkom nastavka. Juan Cuadrado sjajno je pogodio iz slobodnog udarca za 1:1.

Pogodak Cuadrada iz slobodnjaka pogledajte OVDJE.

Kolumbija stiže do preokreta u 66. Vratar Kolumbije Camilo Vargas poslao je dugačku loptu, Diaz ju sjajno prima i rutinski pogađa za 2:1 (VIDEO). Peru je izjednačio sam minuta prije kraja. Zabio je Gianluca Lapadula glavom nakon centaršuta iz kornera (VIDEO).

I, kada se činilo da u regularnom dijelu neće biti pobjednika, ukazao se Diaz. Već je prošlo tri minute suačke nadoknade kada je napadač Porta nakon sjajnog solo-prodora odapeo s 20 metara i pogodio same rašlje za pobjedu Kolumbije.

Pobjednički pogodak Diaza pogledajte OVDJE.


Tagovi

KolumbijaKolumbijska nogometna reprezentacijaPeruperuanska nogometna reprezentacijaJuan CuadradoGianluca LapadulaLuis Diaz

Ostale Vijesti