REUTERS/Mohamed Abd El Ghany
REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Marokanca kojem je cijena nakon SP-a narasla 328 posto žele Napoli i Marseille

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.12.22. | 09:05

Svoj budući klub izabrat ću na osnovu sportskog projekta, kazao je vezist Angersa

Mnoge je tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru zadivila 'osmica' marokanske reprezentacije Azzedine Ounahi (22). Vezni nogometaš koji igra u oba smjera, taktički discipliniran, a može biti i 'šestica', samostalno ili u paru, još u prošlom ciklusu imao je pravo igrati za U21 vrstu, dakle, idealan za kupnju odnosno prodaju, iz kojeg se kuta gleda.

Dakako da su prvi udicu bacili Talijani. Tako Gianluca di Marzio javlja da je za vezista Angersa zainteresiran Napoli, a francuski prvoligaš bi mogao tražiti odštetu između 20 i 25 milijuna eura. Nije hladan na Ounahija ni Olympique Marseille kojeg trenira naš Igor Tudor. Leicester City je, pak, zasad hladan ili samo uspješno skriva interes...

Transfermarkt mu je jučer (petak) korigirao cijenu: sa 3,5 milijuna eura, koliko je vrijedio od 2. studenog, na čak 15 milijuna! Dakle, porast od čak 328 posto!

„Svoj budući klub izabrat ću na osnovu sportskog projekta, to će mi biti glavni čimbenik pri odabiru“, kazao je Ounahi o neminovnom transferu, javio je Fabrizio Romano.

Jedno je sigurno, klub koji ga namami u svoje jato dobit će dugoročno pojačanje! (nl)


Tagovi

Azzedine OunahiAngersNapoliOlympique Marseillemarokanska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti