Foto: NK Rijeka
Foto: NK Rijeka

Mario Vrančić i službeno novi igrač Rijeke: "Drmić mi je rekao sve najbolje o klubu i da ću uživati"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 10:20

Njegov dolazak aktualan je već 10-ak dana, glas je jučer prvi put pušten ‘u javnost’, a danas je klub službeno potvrdio njegov dolazak.

Službeno je – Mario Vrančić u narednoj će sezoni na sebi nositi plavo-bijeli dres. Iskusni veznjak s iskustvom igranja u najboljim ligama svijeta stigao je na Rujevicu na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa ugovora, a lani je s 30 nastupa, tri pogotka i pet asistencija (Championship) u dresu Stokea pokazao kako ‘ne vozi na rezervi’ već je i dalje u naponu snage. Mario Vrančić bi trebao biti, uz Harisa Vučkića, lider neke nove Rijeke. Haris će brinuti o napadu i golovima, Mario o povezivanju linija, destrukciji i tempu, a uskoro se očekuje i da u klub dođe igrač čija će riječ najviše odzvanjati kad tema razgovora bude posljednja linija.

Vrančićev životopis je iznimno bogat. Igrao je za klubove iz Njemačke i Engleske, osjetio čari Bundeslige 1 i 2, odnosno Premier lige i Championshipa. Igrao je i za reprezentaciju, a da Rijeka dobiva sjajnog igrača vidi se i po reakcijama navijača Stokea na društvenim mrežama. O bivšem reprezentativcu BiH velika većina ima samo riječi hvale, s tim da ih i dalje muči kako to da Vrančić odlazi kao slobodan igrač, a nedavno je potpisao novi ugovor s klubom?

Dokazao je Vračić u hladnim, kišnim noćima u Stokeu, a kad tamo pokažeš ‘da možeš’, onda je sve drugo – ljetovanje. Krajnji jug Engleske Vrančić mijenja sjeverom Jadrana gdje bi trebao najmanje godinu dana.

Rijeka je predstavila svojeg novog igrača na društvenim mrežama. Vrančić je poslije Dujmovića i Alvareza treće pojačenje kluba s Kvarnera ovog ljeta.

“Jako sam sretan što sam novi igrač Rijeke. Jedva čekam upoznati suigrače i započeti pripreme. To je novi izazov za mene nakon što sam pet godina proveo u Engleskoj. Nakon razgovora sa sportskim direktorom odlučio sam doći ovdje. Imam dobar osjećaj”, rekao je novi veznjak Rijeke pa dodao kako mu je bivši suigrač Josip Drmić nahvalio klub:

“Rekao mi je sve najbolje o Rijeci, da ću ovdje uživati jer se radi o dobrom klubu s dobrim stadionom i dobrom atmosferom.”


Tagovi

Mario VrančićHNK RijekaRijekaStoke CityGermanijak transferinogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.HNL

Ostale Vijesti