Foto: Zrinjski Official
Foto: Zrinjski Official

Marić po odlasku iz Zrinjskog pronašao novi klub, vraća se na Kvarner!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 09:11

Prošao je školu nogometa Rijeke, no priliku u prvoj momčadi nije dočekao.

Nakon što je Zoran Bogolin u svoju Opatiju uspio dovesti sjajnog napadača Davida Žabeca iz Mladosti Ždralovi, a onda i talentiranog stopera Marija Nikolića iz Croatije Sesvete, trener/prvi čovjek Crno-bijelih sada je definitivno potvrdio da ove sezone ima samo jedan cilj – plasman, odnosno povratak, u Prvu NL!

Naime, novi član Opatije postat će Nikola Marić, donedavni igrač Zrinjskog koji je nakon samo pola godine odlučio napustiti klub iz Mostara. Marić je rođeni Riječanin, prve nogometne korake napravio je u Halubjanu (klubu čiji je sjajan rad prepoznala i Germania), potom je prošao i kroz školu NK Rijeka, no priliku u prvoj momčadi nije dobio.

U svojoj bogatoj karijeri ovaj 26-godišnjak promijenio je više od 10 klubova, a sada će u nastavku sezone na sebi nositi crno-bijeli dres Opatije.

Prvi dio sezone momčad Zorana Bogolina okončala je na drugom mjestu Druge NL, s tim da su bodovno izjednačeni s liderom Radnikom (30). Prvo ime Opatije bio je Goodness Ajayi s devet pogodaka, a iako će Nigerijac i dalje ordinirati po lijevoj strani, njemu više leđa neće čuvati temperamentni Tonći Kukoč koji je Opatiju napustio nakon nešto manje od tri godine te će karijeru sada nastaviti u Belišću. Bogolin je kao njegovu zamjenu pokušao angažirati Olivera Sumića iz Jadran Poreča, no on se ipak odulio zahvaliti na ponudi.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OpatijaZoran BogolinNikola MarićZrinjskiZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti