Germania
Germania

Germania Sport donirala opremu za NK Halubjan

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.11.23. | 12:29

Popularnim „Zvončarima“ stigao paket od 37 nogometnih lopti za trening

Germania Sport kao društveno odgovorna kompanija nastavlja dugogodišnju podršku lokalnim nogometnim klubovima kroz uručenje razne sportske opreme. Ovoga puta pomoć je stigla Nogometnom klubu Halubjan iz Viškova u Primorsko – goranskoj županiji! Popularnim „Zvončarima“ Germania Sport uručila je paket od 37 nogometnih lopti za trening.

Opremu je klubu na igralištu na Brnasima uručio Domagoj Dananić iz korporativnih poslova Germania Sporta, a direktor NK Halubjan Aleks Buvač zahvalio se u ime kluba. Pritom je istaknuo veliki značaj koji u radu svakog nogometnog kluba ima podizanje kvalitete trening opreme jer je ista neophodna radi razvijanja vještina igrača na najvišoj razini.

„Zahvaljujemo se našem novom partneru Germaniji koji prepoznaje važnost snažne podrške lokalnim sportskim zajednicama i akcijama poput ove omogućava da naši igrači imaju pristup kvalitetnoj trening opremi. Mi ćemo kao sportski kolektiv nastaviti raditi naporno kako bismo na sportskim terenima opravdali očekivanja“, rekao je Buvač.

Nogometni klub Halubjan u sezoni 2023/2024. natječe se u 3. nogometnoj ligi – zapad, a ova podrška će im sigurno mnogo značiti u ostvarivanju svih sportskih ciljeva.


Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicadonacija

Ostale Vijesti