Marca: Modrić ostaje do kraja ugovora

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.04.20. | 11:15

Hrvatski kapetan dobio je ono što je bilo za očekivati - maksimalan respekt i povjerenje na Santiago Bernabeu.

Hrvatski kapetan Luka Modrić bio je predmetom mnogih transfer špekulacija zadnjih godinu dana.

Najčešće se spominjao Milan, a glasine su nikle usred, mora se priznati, Lukinog pada forme u razdoblju neposredno nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ipak, ove sezone je nekim briljantnim partijama u dresu Kraljevskog kluba dao do znanja da u njemu još ima ''baruta'', te najviše zahvaljujući tome donešena je odluka kako će sigurno odraditi tekući ugovor do ljeta 2021. Prisjetimo se, potpisao ga je u veljači 2019.

U rujnu je napunio 34 godine te nema sumnje kako se njegove minute trebaju dozirati s namjerom da mu se karijera i izvedbe na najvišem nivou čim više rastegnu, a to će biti dobra vijest i za Zlatka Dalića i navijače Vatrenih.

Nagađalo se da će se ''čistiti prostor'' u veznom redu najvećeg kluba svijeta za nadolazeće zvijezde, prije svega mladog hit-igrača Martina Odegaarda koji se vraća s posudbe iz Real Sociedada. Tim je povodom Modrić jasno dao do znanja vodstvu kluba kako nema nikakvih problema s tim da bude lagano marginaliziran ako stručni stožer ne bude zadovoljan njegovim izvedbama, javlja Marca.

Španjolski list navodi kako je Modrić takvog karaktera da je uvijek posvećen zajedničkom cilju, zbirnom uspjehu momčadi, te da je svojim generalnim odnosom zadovoljio sve kojima je bijela boja madridskog klubu bliska srcu. Njegove izvedbe su postajale sve bolje tijekom ove sezone, a čak i na lošije dane cijelog sastava protiv Betisa, kad je spasio gotovo siguran gol i u defenzivnom segmentu trčao za Joaquinom.

Podaci kažu da je ove sezone deveti igrač Reala po broju minuta sa 1904 ukupno, a ispred njega su redom Casemiro, Ramos, Varane, Benzema, Carvajal, Courtois, Kroos i Valverde. Ovo doziranje pomaže očuvanju njegova tijela i forme u trenutnoj fazi karijere. Bivši kapetan Dinama želi nastaviti pisati povijest s Realom, nakon što je vrhunac karijere doživio 2018., osvojivši s Los Blancosima još jedan (četvrti) naslov Lige prvaka, uspjeh viceprvaka svijeta, kao i praktički sve moguće individualne nagrade.

U Realu je odigrao 333 utakmice, upisao 22 gola i 57 aasistencija, a u svlačionici je jedan od onih čiji se glas najviše čuje, a to će potvrditi i kapetan Sergio Ramos. U ove dane, koje provodi izoliran sa suprigom Vanjom i djecom Ivanom, Emom i Sofijom, Luka je pokazao svoju humanu stranu doniravši 100 tisuća eura bolnici u Zadru za borbu protiv koronavirusa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Zinedine ZidaneSantiago BernabeutransferiReal MadridLuka Modrić

Ostale Vijesti