Mandžukić se vraća u Europu! Gigant je spreman detonirati transfernu bombu godine

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 02.05.20. | 15:44

Proslavljeni hrvatski reprezentativac osvanuo je na naslovnici kao udarna vijest…

 

Mario Mandžukić bi vrlo brzo trebao završiti azijsku avanturu i vratiti se u Europu. Tokom prošlog mjeseca smo pisali o interesu Bešiktaša i Fenerbahčea za hrvatskog napadača, a prema navodima tamošnjih medija sad se u utrku uključio i treći turski gigant Galatasaray i čini se preuzeo glavnu ulogu.

Vijest je objavljena na naslovnici lista Fotomac, što ipak govori da se ne radi samo o pukoj glasini.

„Galatasaray se sprema detonirati transfernu bombu godine“, piše isti list.

Radamel Falcao bi trebao napustiti klub ovog ljeta, a Fatih Terim kao njegovu zamjenu želi iskusnog napadača. Kao želje uz Mandžukića spominje se i Diego Costa, no navodno je baš Hrvat prva želje prekaljenog trenera.

Mandžukić je trenutno član Al-Duhaila, a trenutna tržišna vrijednost mu je četiri milijuna eura, što klubu poput Galatasarayja ne predstavlja nikakav problem. Jedno je sigurno, ukoliko bi došlo do realizacije transfera Super Mario bi vrlo brzo postao ljubimac fanatičnih navijača.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2532936206812665&width=500" width="500" height="510" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiMario Mandžukić

Ostale Vijesti