Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Mance je Dinamu nedostupan, Modri neće do početka priprema imati sportskog direktora!?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 12.12.23. | 15:00

Svaki dan bez čovjeka na najvažnijoj funkciji u klubu, za Dinamo je sve veći problem

Ništa od dolaska Ivana Mancea u Dinamo, na funkciju sportskog direktora, propala je još jedna, kvalitetna opcija, za tu ulogu. Bivši sportski direktor Rijeke, doduše, nije ni u jednom trenutku bio blizu Maksimira, ali su o njemu ozbiljno razmišljali, brzo se i ohladili. Jer, Mance ostaje suradnik biznismena Draga Šolaka, čija je gruapcija vlasnik nekoliko klubova, između ostalih i Southamptona. Mance je, između ostalog, sportski direktor turskog Göztepea, napada Superligu, s njegovim su radom iznimno zadovoljni.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I, kad bi Mance htio nekamo otići, klub koji ga želi dovesti morao bi platiti solidnu odštetu, jer, upita je već bilo i iz nekih jačih liga. A uz to, Mance, kako doznajemo, ne želi otići na polovici sezone, usred projekta, koji obuhvaća sportski iskorak Göztepea. Ukratko, Mance je za Dinamo trenutno nedostupan, bit će to još sigurno neko vrijeme. Što sad? Svakim danom bez čovjeka na trenutno najvažnijoj funkciji u klubu, Dinamo je u sve većem problemu. Nema čovjeka, koji bi uz trenera Jakirovića, trebao odraditi prijelazni rok. I pitanje je hoće li ga u Maksimiru naći (hoće li ga uopć tražiti?) do početka priprema. A one startaju već 2.siječnja, bilo bi normalno da trener do 15.siječnja već ima jasnu sliku na koga može računati, barem veći dio momčadi na okupu.

Razna se imena 'kotrljaju' po Maksimiru i oko njega, kad je sportski direktor u pitanju, tako su se u eteru 'pojavili' Mihael Mikić, Eduardo da Silva, zatim neki, zasad nepoznati stranci, prije njih i Goran Boromisa, Alen Petrović, Romeo Jozak, Velimir Zajec sam je ponudio pomoć... No, zasad nema konačnog rješenja na obzoru, vidjet ćemo hoće li ga uskoro biti. (T.N.)




Tagovi

GNK DinamoIvan Mancesportski direktorKonferencijska ligaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti