Boysi slave Mamićev odlazak: Navijačka ofenziva na Zaprešić

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.02.16. | 20:39

Najžešće Dinamove navijače razveselio je Mamićev, barem formalni, odlazak iz kluba.

Zdravko Mamić upoznao je danas na press konferenciji javnost s odlukom da napušta funkciju izvršnog dopredsjednika Dinama, te da će odsad preuzeti ulogu savjetnika kluba. Što to točno znači još nitko ne zna, a odgovorit će nam vrijeme.

Kako god, nove Mamićeve probleme i optužnice protiv njega, s veseljem su dočekali njegovi najžešći protivnici. Bad Blue Boysi su tako najavili veliku ofenzivu i povratak na tribine. Konkretno sutra, kada Dinamo od 17 sati gostuje u Zaprešiću kod Intera u četvrtfinalu Kupa.

Navijači se dogovaraju po raznim forumima i društvenima mrežama, a bit će zanimljivo vidjeti u kakvom će se broju okupiti u zagrebačkom predgrađu. Podsjetimo, kada je Mamić u srpnju prvi put završio u Remetincu, BBB su napunili Maksimir na derbiju s Hajdukom.

Ubrzo je Mamić izašao iz pritvora i stigao na europsku utakmicu protiv Fole Esch, a Boysi su potom odbili ići na stadion i kratko su prosvjedovali pod Zapadom. Veliki prosvjed održan je i u studenom, kada se oko 1.500 BBB-a okupilo pred Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta u trenucima dok je Mamić ponovo bio u Remetincu. 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

BBBBad Blue BoysiZdravko MamićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti