REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Maestro Modrić asistirao već u trećoj minuti, Real upisao novu pobjedu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 08.10.22. | 22:02

Hrvatski kapetan servirao je loptu za prvi i jedini gol Kraljeva u ovome susretu

Posljednji susret subotnje Primere donio je novo slavlje Real Madrida. Kraljevi su bili u gostima Getafeu kojega su svladali rezultatom 1:0 i tako zasjeli na vrh tablice s 22 osvojena boda, tri više od Barcelone koja svoj susret igra sutra protiv Celte.

Madriđani su, očekivano, rano krenuli u rješavanje ovoga susreta. Već u trećoj minuti Modrić je iz kornera centrirao loptu koju je pokupio Eder Militao i glavom ju zakucao pod prečku za 1:0. To je Modrićeva 50. asistencija u La Ligi.

Pred kraj prvoga dijela, David Soria je obranio pokušaj Rodryga nakon čega je sudac još provjeravao s VAR sobom ima li tu možda elemenata za penal pa na kraju odlučio da ga ipak nema. No, povratkom s odmora, vratila se i Realova želja za povećanjem rezultata. U 57. minuti Rodrygo trese mrežu nakon odlične akcije Madriđana, a nakon što je sudac i ovu situaciju provjerava kako bi bio siguran da joj nije prethodilo zaleđe odlučio je - gola nema. Ancelotti i društvo su si 'čupali kosu' nakon odluka glavnog suca Lahoza, ali na semaforu u Caliseumu Alfonso Perez je i dalje stajao rezultat iz treće minute susreta.

Pred kraj susreta. u sudačkoj nadoknadi, svi su se igrači Reala skupili u kazneni prostor očekujući još jedan sjajan ubačaj hrvatskog kapetana, ali je Modrić odigrao kratku kombinacijukoja nije rezultirala većim uzbuđenjem.


(eg)

La Liga, 8. kolo

Petak, 7. listopada

Osasuna – Valencia 1:2

Subota, 8. listopada

Almeria – Rayo Vallecano 3:1

Atletico – Girona 2:1

Sevilla – Athletic 1:1

Getafe – Real Madrid 0:1

Nedjelja, 9. listopada

Valladolid – Betis 14.00

Cadiz – Espanyol 16.15

Real Sociedad – Villarreal 18.30

Barcelona – Celta 21.00

Ponedjeljak, 10. listopada

Elche – Mallorca 21.00

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Real MadridLuka ModrićGetafeLa Liga

Ostale Vijesti