Jeffrey Swinger/USA TODAY Sports
Jeffrey Swinger/USA TODAY Sports

Lukavi Kreilach opet zabio, Real Salt Lake velikim preokretom do važne pobjede (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 08:49

U posljednjih 10 utakmica skupio je sedam pogodaka i tri asistencije.

Velikim preokretom u posljednjih 10 minuta utakmice, Real Salt Lake stigao je do pobjede protiv Dallasa. Konačan rezultat bio je 1:2 za momčad čija je udarna igla Damir Kreilach, a Vukovarac je i u ovom ogledu postigao pogodak.

Zabio je Kreilach u 80. minuti za izjednačenje, a to je bio okidač za goste koji su potom sve bacili u napad i u konačnici došli do potpunog preokreta nakon pogotka Rusnaka u 90. minuti.

Krailach je najbolje reagirao na jedan ubačaj s lijeve strane te se lukavo domogao lopte iako su pored njega bila dvojica stopera domaće momčadi. Manirom rasnog strijelac Kreilach je opet zabio, a tokom svih 90 minuta bio je najbolji igrač gostujuće momčadi.

Bivšem kapetanu Rijeke ovo je bio 15 pogodak u MLS-u ove sezone. Kreilach igra u životnoj formi te je baš on najzaslužniji zašto je njegov Real Salt Lake i dalje u igri za playoff. Brojni analitičari njegovoj su momčadi uoči sezone prognozirali posljednje mjesto, ali Real Salt Lake je sad, tri kola prije kraja regularnog dijela sezone, na sedmom mjestu, a ono je posljednje koje vodi u playoff.

Real Salt Lake još očekuju utakmice protiv San Josea, Portlanda i Sporting Kansas Cityja, s tim da je posljednja gostujuća.



Tagovi

Damir KreilachReal Salt LakeMLSMLS Playoff

Ostale Vijesti