Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Luka Modrić: "Ne treba dramiti nego priznati da je Turska bila bolja"

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 13.10.23. | 07:55

Igrači Hrvatske nisu bili raspoloženi za izjave nakon utakmice. Šutke su prolazili pored medija, tek su rijetki bili spremni podjeliti svoje viđenje utakmice s Turskom.

Pognutih su glava izlazili reprezentativci Hrvatske s Opus Arene. Tek rijetki su bili spremni stati pred mikrofone i iznijeti svoje viđenje onoga što se dogodilo protiv Turske. Borna Sosa prvi je stao i ponudio svoje viđenje:

"Imali smo problema s dubinskim loptama i zato smo primili gol. Jednostavno nama je falilo mirnoće u pasu a ne da su oni dominirali u nekim segmentima igre. Falilo nam je mirnoće u zadnjoj trećini. Imali dosta poluopasnih situacija u kojima je falilo samo to nešto malo da se odradi. Kažem, nismo bili na nivou na kakvom Hrvatska inače jest", rekao je Borna Sosa koji je ušao u nastavku kada je igra Hrvatske bila bolja nego ona kojoj smo svjedočili u prvom dijelu. Sada je na redu Cardiff...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Nije ugodno, ali mi i dalje imamo dobru situaciju. Imamo tri boda manje od Turske, ali imamo bolji međusobni omjer s njima. Hrvatska je u puno teških situacija pokazala što zna i ne sumnjam da će tako biti i u nedjelju", rekao je Sosa.

Niti Luka Modrić nije bježao od kamera... Kapetan na travnjaku, kapetan i izvan njega.


"Poraz je neočekivan, definitivno nas je uzdrmao, ali zasluženo su pobijedili jer su igrali puno bolje. Mi smo bili dosta loši, odavno nismo odigrali lošiju utakmicu, pogotovo to prvo poluvrijeme. No imamo sve u svojim rukama, moramo se dignuti za sljedeću utakmicu i odigrati puno bolje", rekao je kapetan koji smatra kako ih Turci nisu iznenadili.

"Znali smo da su kvalitetna ekipa, pokazali su to i u Turskoj, ali mi nismo bili pravi, to je osnovni razlog, pogotovo prvo poluvrijeme, u drugom smo se digli i imali smo neke šanse, ali sve je to bilo dosta neorganizirano. No ne treba dramiti, izgubili smo, nekad se i to desi, treba priznati protivniku da je bio bolji. Trebamo puno bolje odigrati u Walesu i tamo ići na pobjedu."

Dominik Livaković nas je do sada spašavao. Pa i u ovoj utakmici kada je na početku spriječio debakl no sad je presudio njegov teški kiks...

"Ne treba nikoga kriviti, gol se dogodio, greške su sastavni dio igre, Livi je prije toga obranio tri njihove sjajne šanse. Idemo dalje, moramo se dobro pripremiti za Wales, jer ta je utakmica sad ključna", rekao je Modrić koji je otkrio i što se događalo u svlačionici nakon poraza:

"Jesmo li imali razgovor nakon utakmice? Naravno, to uvijek radimo. Nemam što pametno reći nego da u Walesu moramo odigrati puno bolju utakmicu. Nema panike jer i dalje ovisimo o sebi. Imamo teške utakmice, pogotovo ovo sad u Cardiffu, nemamo više pravo na kiks", zaključio je Luka Modrić.




Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaVatreniLuka ModrićKvalifikacije za EuroKvalifikacije za Euro 2024

Ostale Vijesti