Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL

Luis Ibanez EKSKLUZIVNO za Germanijak: Gorjet će i Marakana i Maksimir

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.08.21. | 13:06

Lijevi bek koji je ostavio trag u Dinamu i Crvenoj zvezdi komentirao je mogući sraz ta dva kluba

Odmah nakon ždrijeba bilo je jasno kako će dva najtraežnija čovjeka s obje strane granice biti Robert Prosinečki i Luis Ibanez. Potonjeg smo uhvatili u Beogradu gdje brani boje Grafičara i školuje se za trenera.


“U šoku sam. Znao sam da se treba jednom dogoditi takva utakmica, ali opet me iznenadilo. U roku deset minuta imao sam 20 poziva na mobitelu. Jučer su me zvali iz Zvezde da dođem na ždrijeb kao gost i eto odmah su izvukli Dinamo”, javio se Luis Ibanez koji odmah naglašava da se veseli atmosferi koju nose ta dva eventualna sraza.

“A ne znam koliko ima smisla pričati s obzirom na to da Zvezda mora proći Šerif a Dinamo poljsku Legiju. To su obje dobre momčadi i tek onda možemo pričati konkretno o tom srazu. U svakom slučaju, ako dođe do te utakmice znam da će gorjeti i Marakana i Maksimir. Jedino mi žao što će istočna tribina u Zagrebu biti zatvorena, ali neka ovo bude još jedan signal onima koji odlučuju kako Dinamo treba stadion”, priča Ibanez. Usput se raspituje za zdravstveno stanje kapetana Dinama.

“On mora igrati. Ademi je rođen za ovakve utakmice i Dinamo protiv Zvezde neće biti pravi ako Ademija ne bude na travnjaku”, jasna je poruka zdravstvenoj službi Dinama.

“Osobno, bit će mi teško. To su dva kluba u kojima sam ostavio trag, koja su me izgradila kao čovjeka i kao nogometaša. Najradije bih spavao negdje dok traje utakmica. Dinamo i Crvena Zvezda su veliki klubovi, za koje navijam i koji će uvijek biti u mom srcu. I ako dođe do te utakmice, neka pobjedi bolji. Ma meni je najbitnije da nema incidenata i da sve prođe u miru”, poručio je Ibanez koji nije htio ulaziti previše u detaljnije seciranje Crvene Zvezde koju jako dobro poznaje.


“Načelno mogu reći kako su Dinamo i Zvezda veliki klubovi koji imaju novaca, kvalitetu u svlačionici, u dobroj su formi i da će te dvije utakmice biti spektakl. E sada, znam da navijači s obje strane čekaju tu utakmicu 30 godina i možda je vrijeme da konačno i to dočekaju pa da ne trebamo gledati prije svakog ždrijeba hoće li ih spojiti kuglice. Ponavljam, neka prođe bez incidenata i neka dalje prođe ona momčad koja više pokaže u tih 180 minuta. To je moja poruka”, diplomatski je završio Ibanez.


Tagovi

Luis IbanezDinamo ZagrebCrvena zvezda

Ostale Vijesti