Ludilo u susjedstvu: Osebujni trener „podemonio“ na pressici i psovkama častio domaćine (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.12.18. | 16:49

Ovo nije bilo ugodno za slušati.

Pobjedom Radničkog na gostovanju u Kruševcu kod Napretka (2-1), završen je jesenjski dio sezone u srpskoj Super ligi. Niški bend je s ova tri boda ostao zacementiran na drugom mjestu s 9 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Ipak, cjelokupni šou nakon pobjede Radničkog, ukrao je njihov trener Nenad Lalatović. Bivši igrač i trener Zvezde vodio je Napredak u drugom dijelu sezone 2013./14., netom prije nego je preuzeo beogradskog velikana.

Upravo se sa PR službom i jednim navijačem svog bivšeg kluba iz Kruševca dobrano 'zakačio' nakon nedjeljne pobjede. Okidač je bilo pitanje PR službenice domaćih kome je Lalatović tijekom utakmice pokazao srednji prst, svojoj upravi ili protivnicima.

„Kada već to pitaš, onda mi kaže da li si me vrijeđala i psovala djecu“, započeo je Lalatović, nakon čega je krenula salva uvreda domaćeg navijača koji je upao u prostorije kluba. Trenutno 40-godišnji trener nije ostao dužan te je u istom trenutku uzvratio psovkama i vokabularom kakvog bi se posramili i 'kočijaši'.

Nekadašnjeg igrača Šahtara iz Donjecka i Wolfsburga zasmetao je odnos prema njemu i psovkama upućenima prema njegovoj obitelji, s obzirom da je on tu proveo dio trenerske karijere.

Osim Napretka i Radničkog kojega je preuzeo ove godine, vodio je i reprezentaciju Srbije do 21 godine, uz još nekoliko manjih klubova s kojima je ostvarivao odlične rezultate u prvenstvu Srbije. Njegove momčadi (Borac i Čukarički) uvijek su plijenile pozornost atraktivnim nogometom kojim su se redovno borili za vrh ljestvice. U godinu dana provedenih u Zvezdi ipak nije ostvario očekivani rezultat, a nakon selidbe po prethodno nabrojanim klubovima, ovog ljeta je potpisao za Radnički.

Na glasu je kao kvalitetan, ali i osebujan trener – ne koristi mobitel, godinama ne čita novine, poznat je kao veliki pobornik predsjednika Aleksandra Vučića, a ove sezone je nekoliko puta otišao incognito, ne pojavivši se na klupi za vrijeme utakmica Radničkog. Brojni navijači njegovih klubova 'kovali' su navijačke pjesme njemu u čast, a najviše se 'uhvatila' jedna s njim i Pablom Escobarom u glavnim ulogama.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AJeIQA7Bpc0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/_rsOJIb5NEg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Foto: youtube/screenshot)


Tagovi

Nenad Lalatović

Ostale Vijesti