Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Lucescu: "Hajduk je težak protivnik, trenutno su ispred Dinama", Kotarski: "Htjeli smo pobjedu na Poljudu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.08.23. | 13:31

Trener i vratar grčke momčadi najavili su uzvratni dvoboj protiv Splićana.

Nogometaše Hajduka u četvrtak očekuje uzvratni dvoboj trećeg pretkola kvalifikacija za ulazak u Konferencijsku ligu protiv PAOK-a. Prvi dvoboj završen je bez golova, tako da se u Grčkoj kreće s istih početnih pozicija kao i prije šest dana u Splitu, no PAOK će imati gromoglasnu podršku navijača na Toumbi, stadionu poznatom po vatrenoj atmosferi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na konferenciji za medije u Solunu, ispred grčkog sastava novinarima su se obratili hrvatski vratar Dominik Kotarski i trener Răzvan Lucescu, koji je uvodno rekao:

"Neriješeni rezultat iz prvog susreta daje nam veliku priliku da pred punom Toumbom dođemo do play-offa. Ne bojim se, ali stres i rezultatski pritisak itekako osjećam. Utakmica neće biti laka, Hajduk je težak protivnik, imaju kvalitete i trenutno su ispred zagrebačkog Dinama. Ovaj dvoboj zahtijeva apsolutnu koncentraciju svakog igrača i tijekom cijele utakmice. Nakon pritiska s kojim smo se nosili u Splitu, samopouzdanje nam je još više poraslo."

Trener grčke momčadi nije htio previše toga otkriti što se tiče sastava za uzvratni dvoboj.

"Nije mi lako otkrivati plan prije utakmice. Najvažnije je da svaki dan postajemo bolji i da se stvori kemija među igračima. Prijelazni rok je komplicirano razdoblje u kojem se stvari mogu promijeniti vrlo brzo."

Dominik Kotarski u ljeto 2022. godine iz Gorice u transferu vrijednom dva milijuna eura. Ukupno je dosad 44 puta branio vrata PAOK-a, primio je samo 38 golova i čak je 20 puta sačuvao mrežu netaknutom, uključujući i dvoboj na Poljudu.

"Htjeli smo pobjedu, ali ni 0-0 nije loš rezultat. Možemo pobijediti kod kuće, dobro smo pripremljeni. Moramo odigrati svoju najbolju utakmicu, dati sve od sebe za pobjedu.“

Dobre igre Kotarskog nisu prošle nezapaženo, stoga se hrvatskog vratara sve češće dovodi u vezu s transferom u jaču ligu i klub.

“Glasina uvijek ima i bit će ih. PAOK mi je prioritet, sretan sam ovdje i razmišljam samo o sljedećoj utakmici. Ne čitam što se piše u medijima, posvećen sam tome kako ćemo proći u sljedeću fazu natjecanja. Za mene je PAOK prioritet i ništa drugo me se ne tiče“, zaključio je Kotarski. (I.M.)



Tagovi

PAOKRazvan LucescuDominik KotarskiHajdukKonferencijska liga

Ostale Vijesti