Zoe Sarlija/PIXSELL
Zoe Sarlija/PIXSELL

Lokomotiva prodala reprezentativca BiH bečkom Rapidu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.06.22. | 08:33

Desni bek Lokosa imao je još dvije godine ugovora, ali klub s Kajzerice pristao je na ponuđenu odštetu

Uoči odlaska na ljetni dio priprema u Nizozemsku, Lokomotiva je prodala prvog igrača ovog ljeta. Iskusni desni branič Branimir Cipetić (27), naime, odlazi u bečki Rapid, javljaju Sportske novosti u svom tiskanom izdanju. Odšteta je još nepoznata, ali špekulira se o 500.000 eura, što bi bilo izvrsno za BiH reprezentativca te dobi, kojem je ugovor s klubom s Kajzerice isticao u ljeto 2024.

Cipetić je u srijedu otputovao u Beč na liječnički pregled, koji bi treba biti formalnost, a potom će potpisati ugovor, a saznat će se i financijski detalji. Podsjećamo, Cipetić je došao na Kajzericu iz Širokog Brijega 2021., za Lokose je odigrao 52 utakmice, nije zabio, ali je sedam puta asistirao.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja ne očajava, jer već ima novog desnog beka, koji je završio prošlu sezonu. Zadnja četiri kola, naime, odigrao je Marko Vranjković (23), domaći dečko iz Dubrave, koji će tek sada dobiti “priliku života”.

Od ostalih vijesti s Kajzerice, prema informacijama novinara SN i dalje s Lokosima treniraju Ukrajinci Mikita Turbajevski (20) i Ilija Huljko (19), Šahtarovi talenti koji su imali privremene ugovore do 1. lipnja.

Suigračima su se priključili reprezentativci Mersinaj, Cokaj, Marku, Stojković i Krivak, a do ponedjeljka su na odmoru Kačavenda i Soldo.

Dakako, najveći transfer ovog ljeta trebao bi biti onaj Lukasa Kačavende, najveće nade HNL-a u izboru igrača i trenera, ali o tom potom…

U subotu 18. lipnja na rasporedu je prva pripremnba utakmica, na Kajzericu (18.00) dolazi Gorica. Trebalo se igrati u Turopolju, ali Velikogoričani obnavljaju travnjak, što je svakako lijepa vijest. (G)



Tagovi

NK LokomotivaLokomotiva ZagrebBranimir CipetićBranimir CipetićRapid Beč

Ostale Vijesti