Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Livirreal! 'Žuta podmornica' ga želi, Dinamov vratar prvi pick Španjolaca

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.01.23. | 09:09

Španjolski portal Relevo tvrdi da bi Villarreal mogao krenuti po 'jedinicu' Vatrenih, ali da mu je 10 milijuna eura previsoka odšteta

Eto, jučer smo pisali kako za Dominika Livakovića još nema ponuda, kako su utihnule priče o tržišnom interesu za Dinamova i reprezentativnog vratara, a srijeda je donijela nove vijesti. Naime, kako piše španjolski portal Relevo, baš je Livaković najveća želja Villarreala, koji traži zamjenu za svog dosadašnjeg prvog vratara Guillerma Rullija, koji je potpisao za Ajax. Španjolski portal tvrdi da je Villarreal i ranije bio zainteresiran za Livakovića, međutim, nikad ta priča nije otišla dalje od interesa, ali sad bi mogla dobiti ozbiljnije obrise.

Livaković je svojim obranama na Mundijalu u Kataru privukao pažnju mnogih klubova, a ako je vjerovati Španjolcima, 'Žuta podmornica' idućih bi dana mogla u Maksimir poslati i službenu ponudu, što nakon SP-a još nije učinio nijedan klub. Ono što brine čelnike Villarreala jest Livakovićeva cijena, on u ugovoru ima klauzulu od 10 milijuna eura, međutim, nadaju se na Pirenejima da bi Dinamo mogao pustiti Livakovića i za nešto manji iznos. Ono što je sigurno, u Maksimiru će, dođe li ponuda, čak i manje od 10 milijuna euta, biti spremni na razgovor, ako će Livaković biti zainteresiran za odlazak, jer, svi su svjesni da je Livakoviću došlo vrijeme za transfer i neće mu raditi probleme, bude li ta odšteta prihvatljiva i ne puno manja od tih 10 milijuna eura.

No, zasad je i ova informacija u sferi glasine, ponuda u Dinamo još nije došla, ne bi bilo prvi put da se ovakva priča pokaže nekonkretnom. Kao što smo pisali, Livaković je dosad imao samo dvije konkretne ponude, Montpellierovu i onu Nottinghma Foresta, sve ostale završavale su na šuškanjima i nagađanjima. Zato nitko još u Dinamu i nije reagirao na ove vijesti iz Španjolske, vidjet ćemo hoće li se idućih dana nešto pomaknuti u drugom smjeru. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoDominik LivakovićVillarrealGeronimo Rulli

Ostale Vijesti