REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Liverpool potvrdio: Četiri zvijezde odlaze na ljeto

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.05.23. | 18:57

Ističu im ugovori, a Redsi nemaju namjeru produžiti suradnju

"Liverpool može potvrditi da će Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner i Alex Oxlade-Chamberlain napustiti klub nakon isteka ugovora ovog ljeta", stoji u pripćenju kluba s Anfielda.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Liverpool je dodao kako su sva četvorica igrala svoju ulogu u momčadi Jürgena Kloppa koja je osvojila Ligu prvaka, UEFA Superkup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo 2019., prije nego što su postali prva momčad Liverpoola koja je osvojila naslov prvaka u posljednjih 30 godina jer su skupili 99 bodova u sezoni 2019./20., a upisali su i uspjeh u Carabao Cupu i Emirates FA Cupu na Wembleyu.

"S obzirom na to da je gostovanje Aston Ville u subotu posljednja domaća utakmica Redsa u sezoni, posebna će se priznanja odati kvartetu na Anfieldu, a daljnje počasti uslijedit će na klupskim digitalnim platformama nakon završetka sezone,a osim toga želimo Robertu , Naby, James, Alex i njihove obitelji sve najbolje za budućnost. Sva četiri igrača otići će uz našu zahvalnost i poštovanje za doprinos koji su dali", pristojno je istaknuo engleski prvoligaš. (eg)



Tagovi

LiverpoolPremiershipRoberto Firmino

Ostale Vijesti