Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Livaković: "Nemam dogovor ni s jednim klubom, još sam ovdje, sad ćemo pričati", Ivanušec: "Ovo je najbolja sezona moje karijere!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.05.23. | 22:15

Dinamov kapetan podigao je svoj drugi peha u karijeri i govorio o budućnosti u Maksimiru, a najbolji igrač proljeća najavio i pohod na Ligu nacija

Dugo je trajalo slavlje igrača ispod navijačke, sjeverne tribine, pjevalo se unedogled, nisu navijači dopustili igračima da odu u svlačionicu. I pritom nitko nije uzeo megafon i nekoga vrijeđao, pjevalo se samo Dinamu, bila je to sjajna proslava. Dok su se članovi stručnog stožera kod centra zalijevali pjenušcem, na zapadnoj tribini još su čekali mlađi navijači s natpisima da im Dinamovi igrači podijele dresove, među njima, jasno, prizivali su i Dominika Livakovića. Dinamova kapetana, koji je bio jedna od glavnih priča utakmice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Livi, ostani!", orilo se sa Sjevera, prihvatio je i ostatak stadiona kad je Livi u 83. minuti izišao iz igre. Ovacije Maksimira, emocije su bile na visokoj razini.

"Savršeno. Kad doživiš to kao igrač, to je posebno. Najbitnije da smo pobijedili, hvala publici što je došla u ovom broju, to je nešto što njegujemo zadnjih godina i tako treba biti. Trebamo dati sve od sebe u svakoj utakmici, uvijek.", rekao je Livaković, a onda odgovorio na pitanje koje sve muči. Dakle, ostaje li u Dinamu?

"Gdje idem? Polako, vidjet ćemo, sjest ću s klubom, dogovorit ćemo se. Ono što je sigurno, nisam ni s kim ddogovorio ništa, ovo što se piše i priča (Fenerbahce, nap.a). Vidjet ćemo, tu sam, igrač Dinama, lijepo mi je ovdje, sjest ćemo i pričati. Sad sam koncentriran na Ligu nacija, idem to probati i to osvojiti.

Podigao je pehar Superkupa na početku sezone, završio s peharom prvaka. I u majici s brojem pet, u čast Arijana Ademija.

"Aki mi je dao da podignem pehar Superkupa, zahvalan sam mu na tome, donedavno je bio tu, on je naš prijatelj. Kako mi ide dizanje pehara? Evo, učim se, haha."

Luka Ivanušec? Možda je i on odigrao svoju zadnju utakmicu u Dinamu, ako jest, bila je stvarno fantastična. Igra u životnoj formi.

"Super, drago mi je da su nas navijači podržali, bilo je bitno da dobijemo, da bude slavlje još ispunjenije.", rekao je Ivanušec.

Je li mu draža asistencija ili gol?

"I asistencija i gol, obje su bile prelijepe akcije. Zadovoljan sam, statistički je definitivno najbolja moja sezonq, drago mi je tako. Idemo i u Ligu nacija po dobar rezultat."



Tagovi

GNK DinamoDominik LivakovićLuka IvanušecHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti