Nel Pavletic / Pixsell
Nel Pavletic / Pixsell

Livaja nakon osvojenog trofeja: "Nismo odigrali pravu sezonu, ali moramo biti zadovoljni s Kupom"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.05.23. | 21:34

Najbolji igrač Hajduka sudjelovao je kod oba pogotka.

Veliko slavlje na travnjaku Rujevice za igrače i navijače Hajduka. Splićani su opravdali status izrazitog favorita i osvojio drugi uzastopni Kup. Prvi je to puta da je Hajduk u samostalnoj Hrvatskoj obranio trofej pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.

Jedan od najzaslužnijih za to svakako je bio Marko Livaja, glavna pokretačka snaga Bijelih. Nakon pobjede u kojoj je sudjelovao zabivši drugi gol, dok je kod prvog fantastičnim primanjem otvorio šansu Krovinoviću i Melnjaku, Livaja je prve dojmove podijelio za MaxSport.

"Druga godina u nizu s trofejem, to je najbitnije, to se uvijek gleda. Nismo odigrali pravu sezonu, ali moramo biti zadovoljni s Kupom. Imamo dosta mjesta za napredak i moramo se za sljedeću sezonu pripremiti najbolje što možemo jer u ovoj nismo bili najbolji".

Livaja je komentirao i momčad Šibenika.

"Oni nisu imali što izgubiti. Došli su se braniti, dobro su stajali na terenu, ali nisu neke kontre uspjeli realizirati. Bila je dobra nogometna fešta. Imamo u nedjelju još jednu utakmicu prvenstvenu. Samo da se nitko ne ozlijedi, a onda imamo vremena odmoriti se i fokusirati na novo prvenstvo jer smo u ovom puno propustili".



Tagovi

HajdukHrvatski nogometni kupMarko Livaja

Ostale Vijesti