Andreas Gebert/dpa /DPA/PIXSELL
Andreas Gebert/dpa /DPA/PIXSELL

Lionel Messi od Davida Beckhama zatražio potpis – Hrvata!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.11.23. | 10:22

Informacije s kojima raspolaže Marca su prilično zanimljive.

Iako se klub zove Inter Miami, kako je krenulo, nimalo se ne bismo iznenadili ukoliko bi se uskoro preimenovao u Barcelona Miami. Jer, kako stvari sada stoje, u svlačionicu odnedavno najpraćenijeg kluba iz MLS-a uskoro bi, nakon Messija, Busquetsa i Albe mogla doći još dva, a možda čak i tri bivša igrača Barcelone, od kojih je jedan – Hrvat.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dakle, Messi je nedavno prihvatio poziv Davida Beckhama te je svoje talente, baš kao LeBron James 2010. godine kad je objavio svoj 'The Decision', odnio u Miami, ali za razliku od Kralja, Messi nije naišao na momčad koja je već bila krcata superzvijezdama pa je tako s vlasnikom kluba Davidom Beckhamom dogovorio da će po završetku sezone krenuti u preslagivanje momčadi.

Alba i Busquets su već tu, nedavno je na klupu stigao i Tata Martino, ali Messi sada gleda kako dovesti još nekoliko velikih pojačanje. Luis Suarez je 'na korak do', posljednjih se danas sve više piše o izvjesnom transferu Sergija Roberta, a sada se u Marci može pročitati kako je jedna od većih Messijevih želja dovođenje i Ivana Rakitića!

Raketa ove sezone igra jako dobro. Iako će za par mjeseci proslaviti 36. rođendan, to se na terenu ne vidi. Kapetan Andalužana je ove sezone u svim natjecanjima skupio 14 nastupa, pogodak i tri asistencije, što je Messiju bilo sasvim dovoljno da Becksu kaže – hoću njega!

Kad bi Becks uspio 'isporučiti', sljedeće sezone bi za Inter Miami mogli zaigrati Alba, Busquets, Roberto, Rakitić, Suarez i Leo Messi. U prijevodu, Inter Miami imao bi šest igrača koji su godinama dominirali u Barcelonom dresu.

Inače, ugovor Ivana Rakitića u Sevilli aktualan je do kraja sezone. Budući da je igrajući za Barcelonu i Sevillu osvojio gotovo sve što je mogao, njegov mogući potvrdi odgovor na poziv Lionela Messija, odnosno Davida Beckhama, nikoga ne bi iznenadio. No, prijelazni rok još uvijek nije otvoren, stoga nema smisla nagađati što će Ivan reći kad se poziv dogodi. A i Raquel, nije baš ni da se nju neće ništa pitati…



Tagovi

David BeckhamLionel MessiIvan RakitićInter MiamiMLS

Ostale Vijesti