Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter

Lewandowski stigao u München, a poljski mediji tvrde: Prijete mu smrću (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 12.07.22. | 11:14

Prema pisanju poljskih medija, Lewa je u München sigao sam, bez obitelji jer je navodno dobivao prijetnje smrću pa se nije osjećao ugodno voditi sa sobom svoje voljene

Poljski napadač Robert Lewandowski jedno je od glavnih imena prijelaznog roka. Nakon osam godina u Bayernu, odlučio je napustiti Bavarsku, a svoju sreću želi potražiti u novoformiranoj Xavijevoj Barceloni. Pregovori su u tijeku, Salihamidžić i ostatak su stvarali probleme oko cijene, no vjerojatno će se sve riješiti jer je Lewina želja za odlaskom ogromna.

Iako želi otići, svoj je profesionalizam pokazao dolaskom u münchenski kamp na predsezonske pripreme. Ondje bi trebao odraditi liječničke preglede te večeras odraditi trening s klubom.

Prema pisanju poljskih medija, Lewa je u München stigao sam, bez obitelji jer je navodno dobivao prijetnje smrću pa se nije osjećao ugodno voditi sa sobom svoje voljene.

Novinari specijalizirani za transfere tvrde da Barcelona ovoga tjedna šalje konačnu ponudu za Lewandowskog. Ona bi trebala iznositi 50 milijuna eura, iako se ranije tvrdilo da Bayern neće pristati na dogovor 'lakši' od 60 milijuna. Ipak, oni u svoje redove žele dovesti Matthhijsa de Ligta zbog čega bi im i ovaj iznos bio od velike pomoći, a usput će završiti mučnu epizodu s Poljakom koja se kreirala od kraja sezone.


Tagovi

Robert LewandowskiBayern

Ostale Vijesti