Action Images
Action Images

Levante iščupao bod protiv lidera La Lige Atletico Madrida

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.02.21. | 21:05

Gosti su bili bolja momčad, ali do tri boda danas nisu mogli.

Odigrana je zaostala utakmica 2. kola španjolske La Lige u kojoj su Levante i Atletico Madrid podijelili bodove odigravši 1:1.

Atletico je otvorio utakmicu s dvije sjajne prilike Suareza, no Urugvajac nije bio dovoljno koncentrirana u završnici. Kazna je uslijedila u 17. minuti, domaćini su odigrali brzi protunapad te iznenadili uspavanu obranu gostiju, de Frutos je izbacio Bardhija u situaciju jedan na jedan s golmanom što njemu nije stvorilo velike probleme te su domaćini stigli do 1:0.

Gol Bardhija pogledajte OVDJE.

U 24. minuti atletico se mogao vratiti u utakmicu, no udarac Saula odlazi malo pored vratnice. Gosti su i nakon te prilike nastavili dominirati, a nagrada je uslijedila u 37. minuti kad je Llorente opalio s 20-ak metara, a lopta pogodila obrambenog igrača i promijenila smjer te prevarila golmana za 1:1.

Gol Llorentea pogledajte OVDJE.

Do kraja poluvremena gosti su mogli i do preokreta, ali Llorente i Suarez nisu bili precizni te se na odmor otišlo rezultatom 1:1.

Nastavak su bolje otvorili gosti, koji su tokom cijelog drugog dijela bili bolja momčad. Ponovno je prvi zaprijetio Suarez, no Urugvajca danas gol jednostavno nije htio. Minuti kasnije probao je i Correa, ali njegov udarac odlazi preko gola.

Suarez se ponovno u 83. minuti našao u velikoj prilici, ali domaći vratar Fernandez opet izlazi kao pobjednik. Samo dvije minute kasnije Atletico preko Saula stiže do 1:2, no sudac ipak gol opravdano poništava zbog zaleđa.

Do kraja susreta Levante je mogao i do sva tri boda, no Jan Oblak brani udarac Clercu i sačuvao važan bod svojoj momčadi.



Ostale Vijesti