Levadia i estonska Barca su veliki favoriti dana

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.05.20. | 13:10

Estonci nastavljaju prvenstvo od drugog kola…

Sport polako, ali sigurno pobjeđuje pandemiju koronavirusa te se natjecanja u većini zemalja vraćaju. Estonci danas nastavljaju nogometno prvenstvo, koje je bilo prekinuta nakon odigranog samo jednog kola.

Na rasporedu su tri utakmice, koje nam nude zanimljive tečajeve i mogućnost kvalitetne zarade.

NOGOMETNI TIP |18:00| Legion – Levadia

Estoncima se prekid prvenstva zbog korone dogodio nakon tek jednog odigranog kola, a danas nastavljaju. Legion je novi prvoligaš, a u prvom kolu ždrijeb im je dodijelio Floru od koje su naravno izgubili. Drugo kolo im donosi Levadiju i vjerojatno drugi poraz, jer jednostavno nisu to ekipe na kojima oni trebaju skupljati bodove. Levadija je u novu sezonu ušla s minimalnom pobjedom nad Kuressaareom,a danas planiraju nastaviti niz pa makar ponovili rezultat prvog kola. Ovo će ujedno biti i prvi međusobni ogled ovih ekipa.

NOGOMETNI TIP |18:30| Paide – Tulevik

Domaćin je u stilu ušao u novu sezonu, svladali su Tallinu Kalev u gostima s čak 1:8. No, to je bilo za očekivati od momčadi koju nazivaju estonska Barcelona, koja je prošle sezone zabila 78 golova i bila druga najefikasnija momčad lige. Tulevik je momčad iz donjeg doma. Prošle sezone su izgubili 22 utakmice, no bilo je gorih od njih pa su se spasili s pet bodova više. Na posljednja četiri susreta na ovom stadionu gol razlika je 18:1, a to vam sve govori kakav susret očekujemo.

NOGOMETNI TIP |18:00| Kuressaare - Kalju

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti