L'Equipe: Coutinho dogovorio prelazak u engleskog giganta

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.08.19. | 15:38

Veliki transfer je došao do realizacije.

Cijelo ljeto se piše kako će Barcelona prodati Phillipea Coutinha, nezadovoljna njegovim igrama nakon dolaska iz Liverpoola, a sada će se to i ostvariti. 

Kako donosi L'Equipe, Coutinho je dogovorio prelazak u Arsenal, gdje će prvo stići na posudbu. Zasad se ne navodi koliko će platiti za posudbu, niti postoji li opcija otkupa sljedećeg ljeta i za koliku odštetu. 

Podsjetimo, Coutinho je na Camp Nou stigao u siječnju prošle godine za vrtoglavih 145 milijuna eura, no nikada nije uspio ponoviti igre iz Liverpoola na temelju kojih je postigao toliku cijenu. 

Za Katalonce je odigrao 76 utakmica, a učinak mu je vrlo tanak - 21 gol i 11 asistencija. Puno premalo da bi opravdao silan novac uložen u njega.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="en" dir="ltr">Transferts : Philippe Coutinho vers Arsenal <a href="https://t.co/iRZmjt1qLK">https://t.co/iRZmjt1qLK</a> <a href="https://t.co/CLSsbOqvyH">pic.twitter.com/CLSsbOqvyH</a></p>&mdash; L&#39;ÉQUIPE (@lequipe) <a href="https://twitter.com/lequipe/status/1158727976298508288?ref_src=twsrc%5Etfw">6. kolovoza 2019.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

Tagovi

Coutinhotransferiprijelazni rok

Ostale Vijesti