Leipzig protutnjao Münchenom, Rebić još nije u sastavu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.08.14. | 08:53

Nakon što su u prvom kolu odigrali tek 0:0 na domaćem terenu protiv Aalena, nogometaši Leipziga su u nedjelju pokazali kako imaju ambiciju plasirati se u Bundesligu nakon samo jedne sezone među drugoligašima.

Leipzig je, naime, s 3:0 u Münchenu bio bolji od 'zechzigera'. Mogli su gosti povesti već u 13. minuti, ali je Frahn promašio kazneni udarac. No, u 39. Poulsen je bio precizan te postigao prvi gol na utakmici. U nastavku je Leipzig nastavio dominirati igrom, a za to su nagrađeni golovima Morysa (68.) i Thomalle (82.). Naš Ante Rebić nije bio u zapisniku u momčadi Leipziga dok je Tomasov za domaćine odigrao drugo poluvrijeme.

U preostale dvije utakmice igrane u nedjelju zabilježeni su remiji. Sandhausen i Kaiserslautern su bodove podijelili uz rezultat 1:1. Poveli su gosti u 77. preko Ringa, a gol za Sandhausen je dao Bieler minutu prije kraja utakmice. Gostujući napad je predvodio Lakić koji je iz igre izašao u 70. minuti.

Ingolstadt i Darmstadt su odigrali 2:2. Gosti su poveli preko Bregeriea (16.), a 6 minuta kasnije izjednačio je Lex. Stroh-Engel u 74. opet dovodi Darmstadt u vodstvo, a Lappe u 3. Minuti sudačke nadoknade postavlja konačnih 2:2. Andre Mijatović je za Ingolstadt odigrao zadnjih 7 minuta susreta.

(Foto: Action Images)


Tagovi

2. Bundesliga

Ostale Vijesti