Legenda turskog nogometa kritično zbog koronavirusa

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.03.20. | 09:11

Stanje je vrlo opasno te se on bori za život.

 

Ranije ovog mjeseca stigla je vijest kako je od koronavirusa obolio legendarni turski trener i izbornik Fatih Terim. Dobra vijest je da se 66-godišnji strateg Galatasaraya već oporavio od opasnog virusa, prvenstveno opasnog za njegovu dobnu skupinu, i pušten je iz bolnice. Međutim, nova loša vijest stigla je vezana uz njegovog nekadašnjeg pulena.

Još jedna legenda tamošnjeg nogometa i golman kojega su dobro zapamtili hrvatski navijači, Rustu Recber, vrlo je kritično. 46-godišnji bivši vratar nalazi se u kritičnom stanju i bori se za život, a stanje mu se od koronavirusa pogoršalo praktički u par dana.

"Šokirani smo koliko se brzo razvija bolest", izjavila je njegova supruga Isil Recber, preko koje se nekadašnji golman Barcelone, Fenera i Besiktasa i zarazio, nakon što se ona vratila iz Sjedinjenih Američkih Država.

Rustu se trenutno nalazi u bolnici i bori se za život, a spomenimo da je riječ o golmanu koji je protiv Hrvatske branio u dva navrata na Europskim prvenstvima. Vatreni su ga svladali 1996. u Njemačkoj, ali nam je Rustu zajedno sa Semihom Senturkom i ostatkom družine uzvratio u onom mitskom okršaju 12 godine kasnije kada smo ispali nakon izvođenja jedanaesteraca.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters/arhiva)


Tagovi

Fatih TerimRustu Recber

Ostale Vijesti