REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Legenda koja je Modrića dovela u Real: "Njegova kuća je kao muzej, neponovljiv je i nedostajat će nam”

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.05.23. | 11:24

Luka je u Realu od 2012. godine.

Legendarni napadač Predrag Mijatović dao je veliki intervju za Marcu. Osvrnuo se na svoju bogatu igračku karijeru, ali je komentirao i stanje u Kraljevskom klubu.

Crnogorac je bio i sportski direktor madridskog kluba, a upravo je za vrijeme njegovog mandata u klub doveden Luka Modrić. Mijatović se dotaknuo i hrvatskog maestra.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kada odem u Modrićevu kuću i vidim gdje drži trofeje, to je kao muzej. Ima 25 titula i Zlatnu loptu, a ja mu kažem: Lukita, sve će to jednog dana vrijediti puno više od svih tih novaca koje si uspio zaraditi kao nogometaš. Jer je neponovljiv i nedostajat će nam", rekao je Mijatović, koji je Modrićev susjed u kvartu La Moraleja, pa nastavio:

"Sad se nadamo petnaestom naslovu u Ligi prvaka, možda sljedeće godine, možemo mu se nadati dokle god su tu Kroos, Modrić, Benzema, a doći će i dobri igrači u budućnosti. Ali posljednjih deset godina... Nadam se da sam u krivu, ali jednog dana ćemo sa sjetom pričati o ovom razdoblju Reala."

Kako navodi Marca, Mijatovićevo dovođenje Modrića potez je koji je promijenio povijest Reala. Bivši napadač Reala, kojem je donio i naslov prvaka Europe golom protiv Juventusa u finalu 1998. godine, osvrnuo se na mandat u kojem je bio zadužen za sportsku politiku Reala.

U trogodišnjoj fazi moga rada kao sportskog direktora bilo je dosta pozitivnog. Osvojili smo dvije uzastopne lige nakon 18 godina, napravili smo puno promjena, doveli smo puno odličnih igrača poput Higuaína, Marcela, Pepea. Posljednje na čemu smo radili bio je dolazak Cristiana Ronalda. Onda je došlo do promjena, došli su drugi ljudi, a i oni su nastavili pobjeđivati. Ali to je Madrid.”



Tagovi

Predrag MijatovićLuka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti