Leeds uz Cavanija želi i najskupljeg igrača argentinske Superlige

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.07.20. | 09:00

Klub s Elland Roada radi igračku križaljku za narednu sezonu u kojoj ne želi biti prolaznici.

Leeds se nakon 16 godina vraća tamo gdje im je mjesto u Premier ligu. Slavni klub bogate povijesti ne želi u najvišem rangu biti samo prolaznik te ih očekuje prometni prijelazni rok.  

Nedavno smo pisali kako je prva želja za napad Edinson Cavani, a danas je to za Sky sport Italia potvrdio i vlasnik kluba Andrea Radrizzani.

„Definitivno razmišljamo o njemu i vidjet ćemo da li je za nas dostupan. Bit će to težak zadatak, ali vidjet ćemo. Moram još razgovarati s trenerom Bielsom“.

No, osim Cavanija još se mnogi igrači povezuju s prvakom Championshipa, a posebno je zbog Bielse aktualna argentinska veza.

Prvo ime je Thiago Almada, 19-godišnji veznjak Velez Sarsfielda, ujedno i najskuplji igrač argentinske Superlige. Omaleni vunderkind bljesnuo je posljednje dvije sezone, odigravši 46 utakmica u kojima je zabio devet golova i upisao četiri asistencije. Trenutna mu je tržišna vrijednost po Transfermarktu 18 milijuna eura te je najskuplji mladi eksponat Argentine, a prema pisanju tamošnjih medija trenutna otkupna klauzula mu je 19 milijuna, no ona raste 31. kolovoza na 25 milijuna.

No, Leeds nije jedini zainteresiran za mladog veznjaka. Atletico je navodno već uspostavio kontakt, a tu su još i oba kluba iz Manchestera. Međutim, u klubu se nadaju da će Bielsa uspjeti nagovoriti sunarodnjaka.

Drugi ime je Nicolas Gonzales. Napadač Stuttgarta je sa Švabama također izborio promociju u viši rang, no navodno se ne vidi tamo sa sadašnjim klubom i spreman je za iskorak u karijeri. Ove sezone 22-godišnji napadač u Cvajti je odigrao 27 utakmica i zabio 14 golova, a trenutna tržišna vrijednost po Transfermarktu mu iznosi devet milijuna eura. Međutim, kako mu ugovor sa Stuttgartom vrijedi do ljeta 2023. godine zasigurno neće biti jeftin i Švabe bi mogle dobro zaraditi na igraču kojeg su Argentinos Jr. prije dvije godine platili 8.5 milijuna eura.

Zanimljivo da se i Ibrahimović dovodio u kontekst s Leedsom, no vlasnik kluba je sad odbacio tu opciju jer smatra da Zlatan ne može pratiti tempo Premiershipa.

„Pokušali smo dovesti Ibrahimovića u siječnju, ali je izabrao Milan. Sad je ipak prekasno, ipak je intenzitet Premier lige drugačiji“.

Definitivno će biti zanimljivo ukoliko Zlatan odluči odgovoriti vlasniku Leedsa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Molly Darlington/ Reuters)

 

 


Tagovi

Edinson CavanitransferiThiago Almada

Ostale Vijesti