MASSIMO PINCA/Action Images
MASSIMO PINCA/Action Images

Lecce bez respekta prema starijima: Buffon kao na streljani

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.11.21. | 16:23

Negativan rekord golmanske legende

Lecce je na domaćem terenu u sklopu 12. kola talijanske Serie B s visokih 4:0 deklasirao Parmu.Domaća momčad je sada drugoplasirana iza Brescije i djeluje kao jedan od vodećih kandidata za povratak u elitu iduće sezone. S druge strane, Parmi ne cvatu ruže i sve češće se postavljaju pitanja oko budućnosti trenera Enza Maresce čija momčad se nalazi na 12. mjestu tablice drugog ranga talijanskog nogometa.

43-godišnji Gianluigi Buffon danas je po prvi put u svojoj 26 godina dugoj seniorskoj karijeri primo četiri gola u jednom poluvremenu. Lecce je furiozno ušao u utakmicu i do konačnog rezultata došlo se već u 44. minuti uz hat-trick Massima Code i jedan pogodak Gabriela Strefezza. Treba napomenuti kako je Lecce potpuno dominirao utakmicom, te da je Buffon obranio velik broj udaraca i svoj matični klub spasio još uvjerljivijeg poraza.

Parma je ove sezone u veoma osrednjoj formi, ali kapetan koji je stariji i od trenera često podsjeti kakva klasa stoji između njihovih vratnica. U prošlom kolu protiv Vincenze bio je igrač utakmice, kada je Parmi obranama donio remi i bod. Stanko Jurić je u današnjem porazu odigrao 79 minuta za Parmu.



Tagovi

Gianluigi BuffonParmaSerie B

Ostale Vijesti