REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Lazio slavio u golijadi prvog dijela, Atalanta u gostima dobila Torino (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.08.21. | 22:19

Čak četiri komada u Empoliju u prvom poluvremenu

U talijanskoj su Seriji A u 20:45 odigrane dvije utakmice 1. kola novog ligaškog prvenstva. Empoli je ugostio Lazio, gosti su bili prejaki i u konačnici u bogatom susretu slavili s 3:1. Atalanta je, pak, gostovala kod Torina i jedan im je pogodak bio dovoljan za sva tri boda.

Prvi susret pogotkom je za ekipu Empolija otvorio Filippo Bandinelli u 4. minuti dvoboja. Domaćini su potegnuli kontru sa svoje polovice, lopta je na lijevoj strani šesnaesterca stigla do veznjaka, a on pogodio suprotni kut Reinina gola za 1:0.

Pogodak Bandinellija pogledajte OVDJE.

Rimljani se odmah vraćaju i nedugo su se zatim u potpunosti rasplamsali. Prvo je u 6. nakon kornera glavom zabio Sergej Milinković-Savić.

Pogodak srpskog veznjaka pogledajte OVDJE.

Onda je kao brzi vlak u 31. minuti nakon kombinacije sa Sergejem do kaznenog prostora stigao, kraj dvojice prohujao i protivničkog vratara uspješno matirao Manuel Lazzari.

Impresivan pogodak Lazzarija pogledajte OVDJE.

Nije im to bilo dovoljno, do poluvremena su zabili i treći. Empolijev vratar napravio je prekršaj nad Francescom Acerbijem, a tko drugi nego Ciro Immobile loptu stavio na bijelu točku i pogodio.

Pogodak Immobilea pogledajte OVDJE.

Atalanta je pokazala da želi biti na vrhu kao i prošle sezone i s 2:1 dobila Torino. Gosti su poveli u 6. minuti, bila je to kombinacija Josipa Iličića i Luisa Muriela, koju je Kolumbijac okrunio vrhunskim pogotkom s ruba šesnaesterca.

Pogodak Muriela pogledajte OVDJE.

Domaćini se vraćaju u 79. Andrea Belotti imao je dosta sreće, uputio je udarac, lopta ste odbila od jednog igrača Atalante i prebacila njihova golmana.

Pogodak Belottija pogledajte OVDJE.

Konačnih 2:1 za Atalantu postavio je napadač Roberto Piccoli u samoj završnici, trećoj minuti nadoknade, nakon masovnog odlaska gostiju u napad.

Pogodak Piccolija pogledajte OVDJE.

Serie A, današnji susreti 1. kola:

Inter - Genoa 4:0

Verona - Sassuolo 2:3

Empoli - Lazio 1:3

Torino - Atalanta 1:2




Tagovi

Serie AEmpoliLazioAtalantaTorino

Ostale Vijesti