Lautaro na pragu odlaska, a Conte već pripremio dvije zamjene iz Premier lige

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 22.03.20. | 18:11

Spremaju se veliki poslovi u Italiji.

Iako je nogometni svijet potpuno paraliziran posljednjih tjedana, to klubove ne sprječava u dogovaranju potencijalnih transfera za ljetni prijelazni rok. On bi vrlo lako mogao biti puno drugačiji nego prethodnih godina, a zbog pandemije koronavirusa gotovo pa sigurno možemo prekrižiti rušenje rekorda što je PSG radio u slučajevima dovođenja Kyliana Mbappea i Neymara.

No, velikih poslova definitivno neće nedostajati, a jedan od najaktivnijih klubova na tržištu bi mogao biti Inter. Nerazzurri su se pod vodstvom Antonija Contea konačno stabilizirali i približili borbi za Scudetto. Na njihovu žalost, posljednjih ih je nekoliko kola dosta udaljilo od Lazija i Juventusa, no u odnosu na prijašnje sezone, ovo je priličan napredak za Inter. Osim toga, još uvijek su „živi“ u Europskoj ligi i svakako spadaju u najuži krug kandidata za osvajanje ovog trofeja.

Što se tiče ljetnog prijelaznog roka, puno će toga na Meazzi ovisiti o Lautaru Martinezu. Argentinac se fantastično slaže s Romeluom Lukakuom i tvore paklen napadački tandem, no Lautaro ima veliku želju da zaigra s Lionelom Messijem, svojim velikim prijateljem. Gazzetta tvrdi da ako se taj transfer ostvari, Conte već ima dva imena na svojoj listi koja bi trebala nadomjestiti odlazak strijelca 16 pogodaka u 31 nastupu ove sezone.

Prvi je Pierre Emerick Aubameyang koji na ljeto ulazi u posljednju godinu ugovora s Arsenalom i nema sumnje da će ga na Emiratesu htjeti unovčiti. Gabonac je već prošle zime bio povezivan s odlaskom iz Londona, tako da je prilično izvjesno da napusti Topnike. Kako sada stvari stoje, novi ugovor neće potpisivati.

Osim Aubameyanga, Inter će trebati dovesti još jednog napadača koji će zamijeniti Alexisa Sancheza. Čileancu istječe posudba i slijedi mu povratak na Old Trafford, a najizgledniji da zauzme njegovo mjesto je Olivier Giroud. Stasiti Francuz već je zimos bio na pragu Intera, no ostao je u Chelseaju. Tamo je potpuno nezadovoljan minutažom i nije nikakva tajna da želi napustiti Stamford Bridge. Po svemu sudeći, njegova nova destinacija će biti Italija, a Interu se smiješi dvostruko napadačko pojačanje iz Londona.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Pierre-Emerick AubameyangOlivier GiroudAlexis SanchezLautaro Martinez

Ostale Vijesti