Lautaro jednom nogom na Camp Nou, Inter dovodi nezadovoljnu zvijezdu Arsenala

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 13:40

Conte računa na napadačko pojačanje ovog ljeta.

Iako se mnogi pitaju kako, uprava Barcelone ovog ljeta planira dva velika pojačanja - dovođenje Neymara i Lautara Martineza ovogdišnje su glavne mete. Iako je sigurno kako će biti prodaje, poglavito veznjaka, i dalje je nejasno zbog cjelokupne situacije s koronavirusom kako uprava Blaugrane misli obaviti taj poduhvat dovođenja dva kapitalca u jednom prijelaznom roku. Izvjesno je da zo onda znači sigurnu prodaju Griezmanna, a bit će im potrebno još nekoliko odricanja.

Bilo kako bilo, dolazak Lautara Martineza je sve izgledniji. Argentinski golgeter već ima načelan usmeni dogovor s Barcelone te njihov sporazum neće imati nikakvih prepreka osim 111 milijuna eura, koliko Inter traži za njega, što je propisano klauzulom.

U tom slučaju, trener Nerazzurra, Antonio Conte, želi se osigurati da mu kvaliteta kadra nimalo ne padne. Iako je igrača poput Lautara jako teško nadomjestiti, sportski direktor Beppe Marotta zajedno sa sportskom strukom već ima zacrtano jedno ime kao glavnu zamjenu za Argentinca.

Riječ je o Pierre-Emericku Aubameyangu, prenosi Calciomercato.

Gabonski strijelac je jedan od najvažnijih igrača Arsenala, čovjek je koji čini razliku na travnjaku, a sjajne predstave u Premiershipu garancija su i da će se u Serie A snaći "kao riba u vodi". Bivši napadač Borussije sve je nezadovoljniji u Londonu gdje ga smatraju preskupim, iako su sve klupske legende složne da mu se mora ponuditi novi ugovor pod svaku cijenu.

Problem leži u činjenici što Topnici već treću sezonu ne igraju Ligu prvaka, a izvjesno je da neće igrati i dogodine. To znači da imaju osjetno manji budžet na raspolaganju, a brojnim igračima je uneseno u ugovor da imaju osjetno veće plaće zbog bonusa koji dobivaju ulaskom u Ligu prvaka.

Iz tog razloga, Aubameyang je izrazito nezadovoljan, kako zbog nekompetitivne momčadi, tako i zbog osjetno manje plaće -  a svjestan je da može igrati na najvišoj razini.

Inter neće štedjeti na Gaboncu ukoliko prodaju Lautara, samo je pitanje kako će se cijela ova stvar rasplesti zbog jednog remetilačkog faktora - koronavirusa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Pierre-Emerick AubameyangLautaro Martinez

Ostale Vijesti