Lampard kao zamjenu za Pedra želi ofenzivca Reala

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.20. | 16:48

Chelsea se sprema za aktivno transferno ljeto…

Lampard polako, ali sigurno slaže igračku križaljku za slijedeću sezonu. Gotovo je sigurno da slijedeće sezone u dresu Chelseaja nećemo gledati Williana, Batshuayja, Girouda i Pedra, a ne bi se čudili da se izlazna lista poveća.

Što se tiče ulaznih transfera, već smo pisali o Hakimu Ziyechu, koji je praktički zakaparen, također sve se više spominje Dries Mertens, kojem istječe ugovor u Napoliju pa bi na Stamford Bridge mogao doći potpuno besplatno.

Danas se u britanskim medijima pojavilo ime Lucasa Vazqueza iz Real Madrida, kojeg bi Lampard rado vidio ovo ljeto u Londonu. Ofenzivni veznjak nikako da uhvati standardno mjesto u Kraljevskom klubu pa je tako ove sezone nastupio u samo 14 utakmica španjolske La lige, većinom kao igrač s klupe.

„Chelsea u Vazquezu vidi idealnu zamjenu za Williana ili Pedra čije se epizode u klubu bliže kraju“, navode Otočki mediji.

Lampard šansu za transfer vidi u činjenici da u Madridu ne računaju pretjerano na 28-godišnjeg krilnog napadača, a njemu bi s obzirom na sve odlaske itekako dobro došao.

Lucas je u dresu Reala skupio 201 nastup, zabio 24 gola i pridodao 46 asistencija. Ugovor mu istjeeče u ljeto 2021. godine, a trenutna tržišna vrijednost po Transfermarktu mu iznosi 16 milijuna eura.

Međutim, nije Chelsea jedini klub koji ga želi u svojim redovima, interes su već prije pokazali Valencija i Sevilla.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

transferiLucas Vazquez

Ostale Vijesti