Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Krznar o neuspješnoj 'Panenki' tragičara Tolića: "Neodgovorno je izveo taj jedanaesterac"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.05.23. | 10:36

Maribor je na koncu ostao bez pehara

Nije to bila večer Marka Tolića - igrač Dinama na privremenoj gaži u Sloveniji tragičar je Maribora u finalu Slovenskog nogometnog kupa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tolić je pri rezultatu 0-0, u 11. minuti sudačke nadoknade, s bijele točke mogao Mariboru osigurati Pokal Slovenije. Odlučio se Tolić na ‘Panenku’, ali je vratar Olimpije, 23-godišnji Matevž Vidovšek, pročitao njegovu ideju i lagano uhvatio loptu.

Pokazao je hrabrost, da je zabio bio bi apsolutni heroj, a ovako je ispao 'pedro'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Na koncu je Olimpija u samom finišu, uoči raspucavanja, dobila penal kojeg je realizirao Elšnik za 2-1 pobjedu svog sastava.

O svemu tome je pričao Krznar nakon utakmice.

„Dosuditi onakav penal u zadnjoj sekundi finala…Ne znam. Stvarno ne znam što reći o tome. Radije bi se suzdržao komentiranja. Na svakoj utakmici bude sedam do osam takvih povlačenja, onda bi trebali imati četiri penala u svakom susretu – to je sve što ću reći“.

A komentirao je Krznar i Tolića.

„Emocionalno sam prazan. Imali smo priliku za pobjedu u osnovnom dijelu, ali Tolić je neodgovorno izveo taj jedanaesterac. U produžecima smo se vratili u igru i ponosan sam što niti u jednom trenutku nismo odustali“, podvukao je Krznar. (pz)



Tagovi

Damir KrznarMarko TolićMaribor

Ostale Vijesti