Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Krznar nakon teškog prolaska u kupu: Nismo si smjeli ovo dozvoliti

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 27.10.21. | 19:01

Plavi su danas pobijedili, ali stari problemi ostaju...

Dinamo se, sve u skladu s očekivanjima, dobrano namučio da svlada BSK Bijelo Brdo u sklopu osmine finala kupa. Naime, prvoplasirani drugoligaš je prošle sezone nadomak 1.HNL, ali se ispriječio Dragovoljac, pa će tako BSK ipak još pričekati na premijeru najjače klupske lige na samom istoku Hrvatske u blizini Erduta.

Danas su Plavi slavili rezultatom 2:3 ali brine činjenica da je Dinamo gubio, da je Zagorac imao loš dan, te da je Lauritsen i dalje van natjecateljske forme, danas je skrivio prvi gol...

"Kup je jako neugodan, bilo je svakakvih ispadanja u povijesti ovog natjecanja. Nismo si ovo smjeli dozvoliti, ali sad je najbitnije da smo prošli. Po prolaz smo došli, to smo i ostvarili. Bilo je dobrih stvari, ali i loših. Važno je da smo se vratili pobjedama, a ova nam je bila neophodna u situaciji kad smo malo poljuljani" rekao je nakon utakmice Damir Krznar i nastavio govoriti o psihičkom stanju momčadi.

"Izuzetno nam je važna ova pobjeda i psihički i fizički. Kad je Dinamo tri utakmice bez pobjede, oko nas se ruši svijet, ali mi nismo dopustili da se uruši do kraja. Ivanušec se malo bio uhvatio za aduktor pa nas je bilo strah, ali sve je OK" Zaključio je trener Dinama.

Razlozi za brigu su prisutni. Loša predstava protiv Rapida i poraz, remi protiv Istre 1961 na Maksimiru, i sada teško izborena pobjeda protiv BSK-a koja je podsjećamo, stigla tek nakon majstorije Mislava Oršića koji je zabio gol – direktno iz kornera.

Inače, Dinamo u subotu gostuje kod Gorice u 14. kolu HNL-a, a nakon toga ga čeka utakmica s Rapidom na Maksimiru u sklopu četvrtog kola Europske lige.


Tagovi

Damir KrznarDinamo ZagrebBSK Bijelo Brdo

Ostale Vijesti