Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Krznar: Bolje da ne znam što su igrači radili nakon utakmice

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.05.21. | 14:39

Bilo je veselo nakon novog trofeja.

Dinamo je pobjedom nad Istrom u finalu kupa Hrvatske zaključio jednu od najuspješnijih sezona u klupskoj povijesti. Ostala je još tek utakmica protiv Šibenika u posljednjem kolu prvenstva, no ista se igra samo za prestiž. Dinamo je već odavno prvak, a jučer je stigao do 16. kupa Hrvatske i nevjerojatnog 63. trofeja u klupskoj povijesti.

Nakon utakmice, igrači su očito dobro "zafeštali" s obzirom na to da su se danas na treningu pojavila - njih šestorica.

Nakon današnjeg treninga medijima se obratio Damir Krznar.

"Nakon utakmice bilo je veselo. Ne znam kako je bilo, ali i bolje je da ne znam. Na današnji regeneracijski trening pojavilo se šest igrača. Za njih garantiram da će nastupiti protiv Šibenika", kroz smijeh je Krznar rekao okupljenim novinarima.

Zaista, Dinamovci su zasluženo otpustili kočnice. Iza njih je nevjerojatno naporna sezona koja je započela još tamo 16. kolovoza, svega tri tjedna nakon što je završena prošla sezona. A mnoge Dinamovce čekaju novi izazovi. Joško Gvardiol, Lovro Majer, Luka Ivanušec i Bartol Franjić nalaze se na Bišćanovom popisu za završnicu U21 Eura. Gvardiol, Ivanušec, Livaković, Petković i Oršić, a možda i Majer s A reprezentacijom igraju Euro, a iduća euro sezona kreće već u srpnju.

"Protiv Šibenika sigurno će priliku dobiti i juniori Ivan Šaranić, Martin Baturina te Jakov-Anton Vasilj", rekao je Krznar.

Za kraj, strateg Modrih rezimirao je jednu od najboljih sezona u povijesti.

"Uz velike porođajne muke rodilo se prekrasno dijete. Početak sezone vrlo klimav, šokantan početak u Cluju i prolazak nakon 120 minuta s igračem manje. Koliko nas je tamo poslužila sreća, već u sljedećoj kod Ferencvarosa nije i nismo prošli. Ostaje žal što su obje utakmice bile gostujuće. Ali kad gledamo to s krajnjim ciljem, bila je to sreća u nesreći. Upali smo u Europsku ligu i ostvarili respektabilan rezultat, četvrtfinale. Dupla kruna svake je godine cilj, ni drugi klubovi u Europi ne mogu računati na to, ali ove godine se dogodilo i presretni smo".




Tagovi

Damir KrznarIvan ŠaranićJakov Anton VasiljMartin Baturina

Ostale Vijesti