Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Krstanović za Germanijak: Namjerno sam promašio penal, treba biti korektan prema protivniku

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.07.21. | 10:20

Sudac je jedan prkršaj "premjestio" u kazneni prostor gostiju pa je Krle poslao loptu iz penala nebu pod oblake

U subotu je Slaven Belupo imao dvije prijateljske utakmice. Protiv Nafte (5-3) u ranijem terminu briljirao je mladi Lovro Zvonarek s dva pogotka, ali “play of the day” dogodio se na kasnijoj utakmici protiv Aluminija u Cvetkovcu (3-1) u kojoj je trener Klafurić koristio nominalno “prvu” momčad s kojom počinje sezonu.

Igrala se završnica prvog djela, rezultat je bio 1-1 kada je jedan prekršaj sudac Marko Dergez “premjestio” u kazneni prostor Aluminija i autoritativno pokazao na bijelu točku. Gosti su protestirali, ali nije bilo učinka…

Potom je loptu uzeo Ivan Krstanović i namjerno promašio što je izazvalo ovacije gostujućih igrača.

“Nisam puno razmišljao jer je prekršaj stvarno bio van kaznenog prostora. Uzeo sam loptu i poslao je valjda pet metara od gola”, objasnio nam je dan kasnije Krle koji je iskoristio dan odmora te otišao po obitelj u Hercegovinu gdje smo ga i uhvatili.

“Ma gledaj, nema tu posebne priče. Ljudi su došli iz Slovenije, vozili se po ovoj vrućini na utakmicu i onda im sude penal a prekršaj debelo vani. Treba biti korektan prema protivniku, lopti i igri. I to će ti se vratiti u životu, siguran sam u to. I vjerujte mi, isto bih napravio da je službena utakmica u pitanju. Znam da se poštenje isplati”, poručio je Krstanović.


Tagovi

Ivan KrstanovićSlaven BelupoAluminij Kidričevo

Ostale Vijesti