Pixsell
Pixsell

Kristian Čekol za Germanijak: "Uz ovakvo navijanje neizmjerno je lakše igrati"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.05.23. | 13:07

Strijelac hattricka i najbolji pojedinac utakmice Futsal Dinamo - Olmissum kratko nam je prokomentirao sinoćnju utakmicu u ispunjenom Draženovom domu.

Futsal Dinamo stigao je na korak do prvog naslova prvaka Hrvatske u povijesti! Plavi su sinoć u ispunjenom Draženovom domu sa 6-2 nadvisili Olmissum i poveli s 2-1 u seriji te im je potrebna još jedna pobjeda do konačnog cilja.

Prouči cjelokupnu ponudu za futsal na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Apsolutni junak sinoćnje utakmice bio Kristian Čekol koji je ugradio hattrick u pola tuceta Dinamovih golova.

"Mislim da smo odigrali jednu pametnu i zrelu utakmicu. Sjajna je stvar jer smo zabili pogodak, time smo skinuli pritisak sa svojih leđa. Cijela atmosfera je bila nevjerojatna. Navijanje je počelo i prije prvog sučevog zvižduka, uz takvu podršku s tribina neizmjerno je lakše igrati. Jednostavno su nas navijači gurali prema naprijed, bili nam vjetar u leđa. Ovo je i njihova pobjeda".

Kristian Čekol je svojim golovima zadao 'podosta problema' klupskoj marketinškoj službi koja je nakon njegovog drugog gola Vrgorcu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici prvenstva, i ukupno 98. u plavom dresu, već napravila vizual u kojem mu čestitaju na njegov 100. pogotku za klub. U idućih pet utakmica Čekol nije zabio, onda je 99. zabio u drugoj utakmici finala u Omišu, a 100. mu je 'ukrao' reprezentativni kolega Josip Jurlina koji je njegov udarac skrenuo u vlastitu mrežu i upisao mu se autogol.

Čeki je do jubileja stigao na otvaranju sinoćnje utakmice, a onda je do kraja zabio još 'dva komada', te klupski marketingaši već napravljeni vizual moraju mijenjati iz 100 golova u 102...

"Ekipa uvijek izbaci nekog pojedinca, jučer je tako izbacila mene, zabio sam hattrick, sljedeći put će to biti netko drugi. Najmanje je bitno tko zabija golove. Bitno je kako ekipa diše i da pobjeđujemo. S rekordima se ne zamaram", rekao nam je Čeki, a onda i kratko najavio četvrtu utakmicu finala:

"Nismo poletjeli nakon ove utakmice. Smireni smo i fokusirani. Pobjeda nas dijeli od naslova prvaka. Želimo je upisati već u ponedjeljak", rekao nam je za kraj Čekol.

Kako saznajemo, Futsal Dinamo je rasprodao sve ulaznice za četvrtu utakmicu finala. Svi koji su ostali bez vrijednog papirića moći će je pratiti na Max Sportu u ponedjeljak s početkom u 20.15.



Tagovi

FutsalKristian Čekol

Ostale Vijesti