Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Krilni napadač Hajduka raskinuo ugovor s klubom, ide u 2. HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 21:50

Htjeli su ga poslati u Zaprešić, on je imao druge želje

Ivan Brnić više nije igrač splitskog Hajduka. Vijest je to koja se večeras, zadnjeg dana prijelaznog roka, pojavila na njemačkom portalu Transfermarktu. 20-godišnjak rođen u Splitu naprasno je napustio klub, pogotovo s obzirom na informacije kojima smo raspolagali.

Naime, mladi je krilni napadač trebao otići na posudbu u Inter iz Zaprešića, ali taj se transfer na kraju nije realizirao. Trener Jens Gustafsson nije ga koristio otkako je sjeo na klupu splitske momčadi, Brnić je zapravo zadnju ligašku utakmicu za Hajduk zaigrao još u prosincu 2020. i bilo je jasno da za njega u prvoj ekipi nema mjesta.

Nekadašnji član hrvatske U-19 reprezentacije želio je na posudbu u Dugopolje, iz kluba su, pak, vjerovali da je Inter pravo njegovo mjesto za njegov razvoj, ali u Divu iz pregrađa nije se pojavio i s Hajdukom odlučio - raskinuti ugovor. Jedino je tako, očito, mogao realizirati prelazak u Dugopolje, s kojim je sada potpisao ugovor.

Za prvu je momčad Hajduka u 12 nastupa upisao tri asistencije, a za rezerve pet golova i šest asistencija u 25 službenih nastupa.



Tagovi

HajdukDugopoljeIvan BrnićInter Zaprešić

Ostale Vijesti