REUTERS/Paul Childs
REUTERS/Paul Childs

Kramarić: "Hvala kanadskom izborniku na motivaciji nas i cijele Hrvatske", Lovren otkrio što su odlučili na poluvremenu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.11.22. | 18:59

Hrvatski nogometaši otkrili su svoja promišljanja nakon utakmice

Hrvatska je dominantno slavila protiv Kanade 4:1, a dva gola u toj utakmici zabio je Andrej Kramarić, koji je često osporavan.

"Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo fokus, snagu, psihičku, dominantno pobijedili, ne treba pretjerano slaviti, zadnja utakmica odlučuje, svi znamo kako je stanje u skupini, nadam se prolasku", rekao je Andrej Kramarić.

Dodao je o svojim golovima:

"Sigurno posebna večer za mene, dva gola i to na Svjetskom prvenstvu, hvala svima na podršci, sigurno san snova."

Kramarić se zahvalio i kanadskom izborniku

"Dodatno nas je motivirao. Nas, i cijelu Hrvatsku. Hvala izborniku Kanade. Mogao se na bolji način izraziti. Hrvatska je pokazala ono što je mislio da će napraviti s Hrvatskom. Hvala mu na tome."



Dejan Lovren je rekao:

"Olakšanje je, bilo je velik presing na nama. Bitna su ova tri boda za daljnji tijek grupe. Mislim da smo sve osim prvih pet minuta fantastično odradili. Greška je što nismo odmah od početka bili fokusirani. Razgovarali smo na poluvremenu da trebamo Joško i ja biti više, a onda je sve izgledalo sjajno."

"Maroko je pokazao protiv Belgije da su top ekipa, bit će i nama teško protiv Belgije, ali imamo sada povoda za dalje."




Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijakanadska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u rukometu Katar 2020Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti