REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Kraj koji to nije trebao biti: Mandžukić je bio na pragu unosnog transfera

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.09.21. | 15:45

Tražio je golema primanja

Premda je Mandžukić objesio kopačke o kiln, španjolski AS donosi priču prema kojoj je popularni Mandžo trebao ostati na terenu kao profesionalni nogometaš. Naime, da nije zapelo u pregovorima oko visine primanja, Mario je mogao završiti na dalekom istoku! Prema riječima AS-a, koji se poziva na navode Mandžukićevog agenta, Mario je imao ponude iz Indije. Zapelo je oko plaće. Tražio je otprilike 600 tisuća dollara mjesečno što je za tamošnje prvoligaše jednsotavno – previše

Maestralna karijera neumorne slavonske “radilice” je tako završila kratkom epizodom u Milanu. Tamo se Mario nije naigrao, pojavio se svega deset puta na travnjaku prošle sezone, uz jedan nastup u Europskoj ligi.

Mandžukić može biti zadovoljan. Iako prekaljene zvijezde redovito pohode Indiju kako bi zaradili još malo novca “pod stare dane” uz usputnu promociju nogometa u toj mnogoljudnoj državi, Mandukić je odlučio poput rock’n’roll zvijezde, izgorjeti kako slučajno ne bi izblijedio. Novac koji je tražio za Indiju je golem, moguće je da je svima bilo jasno da od toga neće biti ništa.




Tagovi

Mario MandžukićMilanIndija

Ostale Vijesti