Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Kovačević: "Rijeka je favorit protiv svakoga na Rujevici"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.03.23. | 17:53

Nakon pobjede nad Šibenikom, Varaždin u pozitivnom ozračju putuje na Rujevicu gdje ih u nedjelju čeka Rijeka

U Varaždinu se ovih dana radilo s osmijesima na licu. Pobjeda nad Šibenikom fino je sjela Mariju Kovačeviću i njegovim igračima.

“Dečki dobro rade, imali smo jednu utakmicu protiv Hrvatskog Dragovoljca (2:0). Matija Kolarić se ozlijedio i na njega ne računamo mjesec dana. Imamo problema Uratom i Brodićem, svi ostali su spremni za Rijeku”, referirao je trener Varaždina koji izuzetno cijeni suparnika s kojim će odmjeriti snage u nedjelju na Rujevici.


“Rijeka je, uz Dinamo, osvojila najviše bodova u proljetnom dijelu HNL-a. Igraju dobar nogomet, favorit su protiv svakog na Rujevici. No, idemo utakmicu po utakmicu, veseli me trijumf protiv Šibenika i idemo odigrati dobru utakmicu”, reći će trener Varaždina koji smatra kako Jakirović ima mladu i potentnu ekipu i da Rijeka zaslužuje silan respekt, ali da nema straha kod njegovih igrača.


“Ako budemo pravi i čvrsti, pogotovo na početku utakmice, onda možemo doći do povoljnog rezultata”.

Uz Kovačevića je bio i Tonio Teklić, najbolji pojedinac Varaždina u ovoj sezoni.

“Očekujemo Rijeku u dobrom ozračju. Atmosfera je fenomenalna. Prošlu smo pobijedili 2:1, oni su nas dobili tu. Posložila se Rijeka dolaskom novog trenera. No, ne bojimo se nikoga, respektiramo svakog ali idemo po tri boda”.

Teklić se dobro nosi s komplimentima na račun svoje igre u dresu Varaždina.

“To ti govori kako vrijediš. Drago mi je čuti, ali cijela ekipa je kvalitetna. Ne treba se oslanjati na jednog igrača”.

Međutim, činjenica je da Teklić često bude u fokusu suparničkih igrača.

“Svaka ekipa analizira. Žao mi je bilo Tonia ponekad. Kako on pomaže ekipi, ekipa mora pomagati njemu. Kad gledate Šibenik i te poteze, zbog toga publika dolazi… Ova utakmica je najbolje pokazala. Radimo svi jedni za drugoga”, zaključio je Kovačević.




Tagovi

NK VaraždinHNLTonio TeklićMario Kovačević

Ostale Vijesti