Swen Pförtner/DPA
Swen Pförtner/DPA

Kovač ispravio njemačke novinare pa im objasnio što misli o Bartolu Franjiću

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 22:31

"Što može taj 22-godišnjak, Franjik, Fran...Franjk...?", upitali su ga njemači kolege, a Niko se nasmiješio

Još transfer nije posve riješen, ali kao što je Germanijak već ranije pisao, Niko Kovač simpatizira Bartola Franjića i rado bi ga vidio u redovima Wolfsburga čiji će trener biti od ove sezone. Kroz ovaj tjedan bi stvari oko ovoga transfera trebale biti jasnije, spominje se šest milijuna eura odštete Dinamu za mladog reprezentativca nakon što su iz Maksimirske 128 odbili prvu, manju ponudu, ali o milijunu više ili manje pričat ćemo kroz koji dan.


Sada je zanimljivo kako je Kovač, onako kako on to uvijek čini, bez problema odgovorio na pitanje njemačkih novinara o ovome transferu.

"Što može taj 22-godišnjak, Franjik, Fran...Franjk...?", upitali su ga njemači kolege, a Niko se nasmiješio, prenosi cijenjeni njemački Kicker.

"Kako ste ono rekli ime?", upitao je Kovač i pojasnio:

"Kaže se - Franjić. On je kapetan U-21 reprezentacije. Sigurno da je igrač s velikim potencijalom", ustvrdio je nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije.

Podsjetimo, izvjesno je kako Dinamo neće pustiti Franjića ispod šest milijuna eura odštete i eventualnih bonusa koji bi se vezali uz nastupe i postotak od sljedećeg transfera. Prema procjeni Transfermarkta Franjić trenutno vrijedi 4,5 milijuna eura.

(E.G./A.L.)


Tagovi

Dinamo ZagrebBartol FranjićWolfsburg

Ostale Vijesti