Igor Šoban/PIXSELL
Igor Šoban/PIXSELL

Germanijak doznaje: Wolfsburg želi Bartola Franjića, Dinamo odbio prvu ponudu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.06.22. | 19:18

Ponuda njemačkog kluba kojeg vodi Niko Kovač je na stolu, ali Dinamo je zasad odbio 5 milijuna eura

Nakon što su odradili sjajan posao s ulaznim transferima, a da prijelazni rok još službeno niti počeo, čini se da u će u Dinamu rasteretiti kadar djelujući u rubrici “odlazni transferi”.

Prema informacijama Germanijaka, Bartol Franjić (22) uskoro bi mogao postati član njemačkog Wolfsburga. Kako saznajemo iz izvora bliskih Wolfsburgu, ponuda njemačkog prvoligaša je na stolu, Dinamo nije pristao na prvu ponudu od pet milijuna eura odštete za svog mladog reprezentativca, ali čeka se i odgovor igrača koji se trenutno nalazi na pripremama u Moravskim toplicama.

Izvjesno je kako Dinamo neće pustiti Franjića ispod šest milijuna eura odštete i eventualnih bonusa koji bi se vezali uz nastupe i postotak od sljedećeg transfera. Prema procjeni Transfermarkta Franjić trenutno vrijedi 4,5 milijuna eura.

Prednost za Franjića svakako je pristanak Nike Kovača koji je nedavno preuzeo klupu ovog Bundesligaša. Bivši kapetan i izbornik reprezentacije Hrvatske svakako poznaje mogućnosti igrača Dinama koji je debitirao za seniore prije dvije godine. U međuvremenu je skupio 82 nastupa za prvu momčad Modrih od kojih 24 u europskim natjecanjima. Uz to, standardan je član U21 reprezentacije Hrvatske.

Iako mu je primarna pozicija zadnjeg veznog, u Dinamu su ga često koristili na lijevom beku te kao stopera. Kako bilo, rasplet ove priče očekuje se vrlo brzo, prema Germanijakovim informacijama iz Njemačke, početkom sljedećeg tjedna. (A.L./N. L.)


Tagovi

Bartol FranjićGNK DinamoWolfsburgNiko Kovač

Ostale Vijesti